INTERVJU Zdravko Ponoš: Srbija ne može da čeka promene do narednih predsedničkih izbora

Novogodišnji intervju Zdravka Ponoša, predsednika pokreta Srbija Centar (SRCE)

Ostavite komentar


  1. Svak cast gospodine Ponos.
    Osvezenje je slusati jednog konciznog, kompetentnog i odmerenog politicara posle svih ovih klovnova koji se vrte po televizijama.

    Samo napred!

  2. Ovaj Ponoš je stvarno umislio da je neki politički faktor? Skroman rezultat na izborima može da zahvali samo tadašnjem gazdi, samostalno ne prelazi cifru od 2 procenta. Živi bili pa videli na sledećim izborima.

  3. Možda je to sreća da ste general (Bogu hvala u penziji)!?
    Zamislite da ste bili abdominalni hirurg?

  4. Ovako komentarise covek koji je obavljjao funkciju nacelnika generstaba bez ikakvog zakonskog osnova i iskljucivo preko veze. U karijeri mu je najveci uspeh bio preskakanje duznosti! Pre bi ruku odsekao neg njemu dao glas, bivsa sramota nase Vojske

  5. E,ako nam ne pomogne ponos i ovi sto ga promovisu, propadosmo smo skroz.samo vi iz lista danas dovodite i promovisite ovakve pa necete imate citaoce ni za jedan kombi.kako radite,tako vam se i vraca.

  6. Sendvicari rade i za Novu Godinu. Zao mi vas je. Ne bih da komentarisem Radikala od 99 i sad.

  7. Radikalski botovi, sretna vam nova godina 2023. Ovom gospodinu niste dorasli ni u čemu, možete samo da bljujete žuč i širite pakost oko sebe.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.