Irena Vujović za sada najozbiljniji kandidat za gradonačelnika

Nikola Nikodijević će za 5. maj zakazati konsultacije sa predstavnicima izbornih lista sa beogradskih izbora

Ostavite komentar


  1. Cura ne zna da progovori dve suvisle rečenice iz glave. Saučešće Beogradu. Tako ste birali.

  2. Moji voljeni Belovgradjani (namerno tako napisano), eto vam! Birali ste! irena ce biti samo figura u rukama velikog vodje na nivou Grada, bas kao sto je brnabic figura na nivou vlade! a sto se metroa tice, njega nece biti ni narednih bar jedno 25 godina po mojoj licnoj proceni, jer cisto sumnjam da je ova gospodjica sposbna za bilo sta! 🙁

  3. Bar ceo imati najlepsu gradonacelnicui glavnog grada na svetu,ne budite zli.

  4. A kad’ njima dodje „politicki kraj“,kad’ „puknu“ na izborima (sto je neminovno),tek tada ce se videti kako je pogubna „vladavina“ SNS turbo-radikala,bila !!!!!

  5. Beogradjani, boljeg gradonacelnika niste ni zasluzili. Tako ste glasali 4og. Ko vas bre sisa!

  6. Hoce „tata“ A.V.-A.V. svoju mladu piletinu na vodi – kao „Beograd na vodi“, slaze mu se uz imidz, beogradjani ovo ste i zasluzili … nemate prava za „I’m sory“ zasluzili pa videli … bas mi je iz provincije drago sto vas beogradjanski vucicevski igrokaz gledam, bas tako treba !!!

  7. Ne verujem da je najbolja od svih kandidata ali je bolja od Dragana Djilasa.

  8. Je l’ ovo ona sto se slikala u spavacici sa dezenom leoparda ? Prava smo turbofolk drzava !

  9. Čestitam, blistava karijera do sada.
    Prvi posao u životu – administrator u SNS
    Drugi posao u životu – predsednik opštine S.Venac
    Treći posao u životu – gradonačelnik
    American dream je mala maca za neke u Srbistanu.

  10. Blago nama Beograđanima! Posle uspešnog stanbenog mešetara po Bugarskoj i Srbiji i stručnjaka za avetinjske noćne rušilačke prepade, sada nam se smeši precvala manekenka sa Megatrendovim visoko-vrednim diplomama, a po profesiji „političarka“, t.j. stručnjak za presipanje vode iz šupljeg u prazno. Dakle, velikom naučniku sa stotinu zaduženja na i oko klinike izmiče se fotelja na koju je mislio da uskoči ne bi li popunio svoje, izgleda, neiskorišćeno radno vreme, a usput. Aferim!

  11. Господе Боже. Биће Шојићевско вођење скупштине.

  12. Ma nek je i Irena ( po onoj ,pa sto ne bi moglo…) dok ne zasvira sirena za vazdusnu opasnost,koju moze doneti vetar sa Mediterana.!!! Vlast srpska,uvek pise istoriju,a ova dama,mu dodje kao Radmila Andjelkovic,u doba Slobodana Milosevica…Tu gromadu,danasnji urbani Beograd,moze naci na Googlu,sa sve rezultatima,koje ce Goran Vesic,verovatno evocirati u njegovoj kolumni,u danskom listu Politika …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.