Irinej 29. februara na litiji u Podgorici

Ostavite komentar


  1. Posle Irineja će verovatno i ruski patrijarh da dođe da se litije ne ugase.A na kraju patrijarh svih patijarha Putin.Sve je jasno samo ovdašnjem lakoumnom narodu nije dosta sirotinjluka pa bi još da ga uveća.

    1. Mislim da ovde nije bitno ko dolazi. Sto se licno mene tice, moze crkva u Crnoj Gori traziti da ima svoju Patrijarsiju. Mislim da nije dobro za jedan narod da drzava vodi crkvu iz mngobrojnih primera iz proslosti koji su doneli do promena osnovnih nacela religije I samim tim izgubili duha svetoga. Meni je preko glave politike, I najsrecnija bih bila kada bi Crna Gora imala monarhiju to jest kralja. I u Srbiji vlada se promenila posle Milosevica I bilo je samo gore. Ja stvarno ne vidim resenje osim da prva Crna Gora vrati krajevinu pa onda Srbija.

  2. Sta se oetljas gde ti mesto nije. Samo podgrwvas mrznjju i razdvajanje . Dosta nam je vise ratova u ime Srpstva.

  3. Za veru u bilo kojom obliku ,nacinu . alternativa nema !Ateisti sü vladali svega 70 tak god. a Kriscanstvo vec vise od dve hiljadu godine postoji,! Bez obzira dali sü Katolici Protestanti Pravoslavci (n.p. SPC odn, CPC) Svi mole istoga Boga !

  4. A zamislite da mu Crna Gora zabrani ulazak. Milu Dodiku je amerika zabranila ulazak u njihovu zemlju a nicim ih ne ugrozava. Znaci moze. Pa jos da Crna Gora saopsti spisak ko odavde ne moze da udje u Crnu Goru. Pa onda ne produzi pravo boravka svestenstvu koje nije iz Crne Gore. Pa iskljuci medije iz Srbije i zabrani uvoz stampe odavde. A onda uvede rigoroznu kontrolu ko i odakle donosi novac u Crnu Goru i iznosi.Spusti diplomatski nivo odnosa sa Srbijom. A sve ovo izgleda sledi, barem kako se suska. I sta ce mo mi onda da radimo?

  5. Ma šta ti tražiš pravo za srbe u Crnoj gori kad se ne botiš ni za prava srba u Srbiji.Sram te bilo.

    1. Bilo bi dobro da se ne petljaš u poslove drugih država.Tamo đe vi litijate tamo više srba nema.

  6. Prvo popovi pa topovi, sramota ko su nam svestena lica, svi su se sad pocampirili i idu u Crnu Goru, a ne tako davno ubijen je u Banjaluci Davor Dragicevic, gdje je tada bilo svestenstvo da se pridruzi narodu, zauzeti su sa odlikovanjima upitnim licima…

  7. Kad vas dirnu u imovinu odmah dizete raju na pobunu a kad u Srbiji kradu, biju, maltretiraju vas nigde nema, pa sta cete nam onda.

  8. Zanimljivi su komentari komunistickih naslednika tj, ateista , koji su pre 60 tak , god, prekrecavali ikone u hramovima i proganjali pravoslavne vernike , i sada podrzavaju najveceg Europskog diktatora , Pravoslavlje i vera u boga je jedino sto je Srbima obezbedilo opstanak vekovima na ovim prostorima , Holandija je ateisticka drzava , zato sada imaju preko 450 dzamija i postaju manjina u sopstvenoj drzavi ,

  9. Pametnije mu je da ostane kući i brine o svojoj crkvi da ne bi i tamo ostao bez nje, nego da se meša u unutrašnje poslove Crne Gore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.