Irinej složan sa Vučićem: Pregovori o Kosovu teški i neizvesni

Ostavite komentar


  1. Zao mi Irineja , zao mi Bujketa da po stare dane se ofiraju kao saradnici OZNE ,UDBE ,DB ,. Razumem Irineja zbog sina i njegovi nekadasnji bahanalija u zenskom manastiru u Sicevu je ucenjen , Razumem i Bujketa zbog brata ubice i zaverenika Ramba Bujosevic -dalice im Gospod oprostiti i razumeti neznam

  2. Rezimski raspop i dupeuvlakac ovom sizofrenicaru. Ostace upamcen kao krpara ili pacavra samo.

  3. Pateijarh German je umro kad je stavljena kupola na hramu Sv.Save. Zli jezici kazu da ce i ovaj nedostojni pateijarh docekati istu sudbinu na jesen.

    1. Da, Udba mu je je vec nasla i naslednika – Jonikije iz Crne Gore. To ce biti spektakl. Rece da je Pavle iz groba izabrao Joanikija, da je Bog dao znak itd. A botovi ce, u poboznom strahu, sve to aminovati…

    2. Po čemu neodstojan? Zato što kaže da će pregovori biti teški i neizvesni?Pa to znaju i vrapci na granama da će biti takvi.

      1. NE!
        Nedostojan je zato što razmišlja glavom jednog šizofreničara, koji je, na žalost, predsednik jedne države. A na našu žalost predsednik NAŠE države.
        Nedostojan je zato što nije podsetio predsednika da unazad, više od 5 godina, laže sve nas kako pozicija Srbije nikada nije bila bolja u svetu, kako imamo prijatelje na sve strane, kako nas ceo svet voli i poštuje… A sad odjednom „razgovori teški i neizvesti“!!! Pa gde su sada ti prijatelji koje nam je stvorio prvorođeni naš predsednik? Šta je sada sa nikada boljim međunarodnim položajem Srbije? Čak smo morali da kupimo i neko potpuno besmisleno naoružanje kako bi nas više cenili. Pa gde su sad ti što nas cene?
        Ovo se zove KOLEKTIVNA NACIONALNA ŠIZOFRENIJA!

          1. Koju „ogromnu podrsku“ ? Nije ni polovina glasaca izasla na izbore. I od toga jos polovina lopatama pokradenih glasova je „ogromna podrska “ tom sizofrenicaru ?

          1. Ajde?!
            A gde je on to predsednik, jel u Indiji???
            Zato što su takvi kao ti isplvali na površinu, zato nam je i ovako.
            Vreme kada pametan zaćuti, budala progovori a ološ i fukara se obogati.

  4. Patrijah Irinej je jedan veliki srpski izdajnik, sram da ga bude.
    On je sklerotičan!? Pa sam je rekao: „Dao sam odlikovanje Vučiću zato što brani Kosovo“…
    Jadna je i ta naša crka sa njim.
    Izdajnik ništa drugo… Treba da se srami samog’ sebe…
    P.Sajdžo 2020

    1. On je patrijarh SPC, a samim tim i svih pravoslavnih Srba, ako nije tvoj patrijarh, onda si ti agnostik ili ateista, što je tvoje ljudsko i gradjansko pravo.

  5. Kukuuuu nama ako su i njemu pregovori ‘neizvesni’?!
    Ako ne moze da shvati da je i te kako ‘izvesno’ Pecka Patrijarsija u Srbiji gde se vecno i ostati, neka sebe i nas resi te ‘neizvesnosti’, spali mantiju i uclani se u brnabickinu stranku, gde mu je po pravdi Boga, … i mesto!

    1. Isus je sin Božiji, a da li je on bog je stvar ralzličitih verskih tumačenja i stavova.

  6. Da mu se odmah oduzme orden. Obecao je patrijarhu da ce resiti problem Kosova i zato je odlikovan. Ali bice ipak da od toga nema nista i da je orden ipak samo kupljen i to drzavnim parama. Koga jos briga za Kosovo, pohlepni Miroslav dobio pare a Prvorodjeni bezmalo proglasen za svetca. Obzirom da se rasplet blizi neko ce valjda zbog ovoga i odgovarati.

  7. Patrijarh Irinej da prestane da podržava Vucica i da se preseli u Pećku patrijaršiju gde je mesto srpskom patrijarhu. Da tamo deli sudbinu sa napacenim srpskim narodom.

  8. Da li zna neko kako čovek može da istupi iz ove sekte, tj kršten sam bez svoje volje, a kad vidim ovog i njegovu hordu ne želim da imam ništa što me vezuje sa njima NIŠTA APSOLUTNO…ko ti daje za pravo da strane državljane pozivaš na takve ceremonije i namećeš nam svetskog diktatora broj 1 kao nekakvog sveca????

  9. Sve teme o kojima se razgovaralo,značajne su za budućnost Srbije,pogotovo kada je rec o KiM

  10. Ni jedan poglavar SPC do sada nije bila toliko naklonjen vladajućem režimu. Produžena ruka režima, bruka i sramota! Meni nikada neće biti patrijarh. Za mene je Pavle bio i ostao, ova sramota nikada neće biti. Uvlakač i dupelizac Irinej. Fuj

  11. Samo složni Srbi, mogu stati iz svog naroda i nacionalnih interesa. Dobro je da crkva i država imaju jedinstven stav po pitanju KiM.

  12. Pitanje KIM je za nas veoma važno, teško i bolno. Nema naznaka kako bi se moglo rešiti. Za nas je priznanje Kosova neprihvatljivo a Albance, verovatno i EU, ništa drugo ne interesuje.

  13. Ja sam rodom iz Prizrena a sada zivim u Krusevcu, nisam hteo daleko od mog rodnog Kosova voditi porodicu, zelim i dalje da se vratim u svoj rodni grad, zelim na svoju dedovinu, nadam se da ce se stvoriti uslovi za normalan zivot, nadam se da cemo imati prava i da cemo obnoviti nasu imovinu koja nam je pljackana i paljena u vise navrata od strane pripadnika UCK!

  14. Pozicija Srbije nije laka u pregovorima, poslednjih 20 godina su svi svesno ili nesvesno radili tako da se stanje samo pogoršava. Sad treba učiniti sve da se KIM zadrži u našim granicama. Nikako ne smemo prihvatiti priznanje Kosova, to dugujemo prethodnim, ali i budućim generacijama.

  15. Sve teme o kojima su razgovarali Aleksandar Vučić, su veoma važne i značajne za budućnost Srbije,pogotovo kada je reč o KiM, da naš narod koji živi tamo da vidi da smo s njima.

  16. Borba za postizanje konstruktivnog resenja za KiM ce kao i do sada biti teska ali vlast ce ostati istrajna i uporna u toj borbi.

  17. Lepo je videti da se patrijarh i predsednik često sastaju i razgovaraju o važnim stvarima za Srbiju. Uvek je dobro čuti i drugačije mišljenje.

  18. Nikako ne smemo prihvatiti priznanje Kosova, to dugujemo prethodnim, ali i budućim generacijama.

  19. Definitivno je dobra stvar da drzava i crkva budu u saglasju po razlicitim pitanjima, a posebno kada je rec o necemu tako vaznoim kao sto je KiM.

  20. Kosovo je tema koja je uvek teska.Sa lopovima koji su oteli tudju zemlju tesko je razgovarati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.