Patrijarh: SPC protiv podela i nove granice

Ostavite komentar


  1. A, koje je vase resenje? Da narod ratuje, gine, a vi da sedite u bezbednoj patrijarsiji i navijate. Spustite se na zemlju, gospodine i zivite u realnosti. U crkvi vam je blud, razvrat, lopovluk, korupcija…kada to mislite da resite???

  2. Razumem da narod uplati aranzman za letovanje u Grckoj i onda rmbaci celu godinu, jer zna da ce tih 14 dana da se odmori i bar malo opusti, ali ovo sa crkvom mi nije jasno. Veoma skupo I materijalno i duhovno naplacuju aranzmane za onozemaljski zivot, a nigde kataloga, bar neke slike ili utiska. I narod hrli u tu agenciju, pozlacuje joj krovove, kupuje im kocije sa blue tooth-om I da ne nabrajam.

  3. Oglasi se za pedofile u tvojim redovima, alo tuze nasu SPC zbog vas sto ih krijete. SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Patrijarhu jel ti neko rekao da ce granica izmedju Kosova i Srbije biti ukinuta , ne kada ti hoces, nego kada Srbija i Kosovo postanu clanice EU. Pa radi na tome Patrijarhu neobrazovani, ne saplici sopstveni narod!

  5. Pre velikih reci moraju se znati čnjenice:
    1. Srbija je nastala u Raški 1220. kada je Sv.Sava u Žiči krunisao Stefana Prvovencanog koji je postao Kralj svih srpskih zemalja i primorja.
    2. Kraljevina Srbija je obnovljena u Šumadiji posle Prvog i Drugog ustanka kada je 1882 u Žici krunisan Milan Obrenović

Ostavite komentar


Politika

Vučić izrazio veliku zabrinutost u susretu sa zvaničnikom NATO 9

Vučić izrazio veliku zabrinutost u susretu sa zvaničnikom NATO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru s pomoćnikom generalnog sekretara NATO za politička pitanja i bezbednosnu politiku Borisom Rugeom izjavio da je neophodno intenziviranje diplomatskih napora i koordinacija sa Kforom kako bi se osigurala bezbednost Srba na Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.