„Ispravnost mog stava o razgraničenju potvrđuje to što su zapadne sile protiv te ideje“

Ostavite komentar


  1. Dezerter i ujedno ministar vojni se bori za kapitulaciju.
    To nije novost, drugovi iz Srbije su drugovima iz albanije KIM drugarski dali ubrzo posle *revolucije* da ne kazem masovnih ubistava pljacke i unistenja kraljevine Srba.

  2. Pitam se da li Julin sam smišlja ove bisere, ili mu i danas Goran Matić sastavlja tekst?

    1. Kradu oko 10 mil. eura na tenderima za nabavku lekova i reagenasa za vojno zdavstvo!!!

  3. Ako su protiv razgraničenja sve velike sile koje su priznale nezavisnost Kosova, Albanija, Hrvatska, Crna Gora, svi bošnjački političari u Sarajevu, meni to govori da sam u pravu“,

    PA NORMALNO DA SU PROTIV JER TO RAZGRANICENJE NA KOSOVU JE SAMO KAPISLA ZA veliku serbiju KOJEM PERVI POKUSAJ VASE JE PROPALO AJT DA POKUSAMO OPET …

  4. Izgleda šašavo ali deluje. Vodeći se istom takvom (Pink, Happy) logikom „to što nisam služio vojsku je moja najbolja preporuka za ministra vojnog“, dogurao je ovako daleko.
    Naravno da je ovako nešto moguće samo u nadrealnom svetu kakva je Srbija danas.
    Nama sa strane je (još uvek) smešno, vama bojim se nije. Bar ne bi trebalo da bude.

  5. Vrlo ogican i pametan zakljucak.Znaci, a ko ste za prodaju droge, a svi ostali su protiv, zakljucite da ste upravu.Pametan.

  6. Svi slobodnomisleci i posteni gradjani Srbije misle da si zajedno sa tetkom iz Kanade pokrao drzavu Srbiju. Znaci li – misle svi -to da si bio u pravu sto si to uradio?

  7. Ce Gevara nacionalradikalske revolucije . U slucaju propasti rezervni polozaj u trulom kapitalizmu , tetka iz Kanade . Koja je ovo spodoba , da li je mogoce da nam se ovo desava ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.