„Ispunićemo ti želju, ovo je samo početak“: „Anonimusi“ se pohvalili napadom na sajt predsednika Vučića

Ostavite komentar


  1. Ne možete ga deprogramirati.
    Šešeljev učenik,Zlobin ministar.

  2. ‘Resili’ su problem isto kao i za sajt katastra – stavili su filter da sajtu moze da se pristupa samo unutar Srbije. Oba sajta trenutno ne rade (iz Nemacke probano), a katastar je jos od hakerskog napada takodje blokiran za pristup van zemlje.

  3. Izašli bankovni racuni politikaša( ne političara, ovde političara u poslednjih 50 g. nije bilo) onih pre njega pa će i njegov.
    MOŽE izaći račun pred izvršiteljem običnog gradanina, sbijanskog“političara“ – n i k a d.

  4. Mene sramota u ime ovih anonimusa… Gomila dece koja misle da ce ddos nesto da promeni. Cak sta vise, prvi put u zivotu branim Vucica od ove decurlije.

  5. samo napred Anonymus! krajnje vreme je bilo! respect.
    samo sto gasenje sajtova nece puno pomoci. ali ako dodju do podataka i prepisa sa sa mafijom kao i do bankovih racuna, mozda ce se onda konacno ovaj narod probuditi.

Ostavite komentar


Politika

Koljići: Političari koriste Mirditu za nacionalističku propagandu 9

Koljići: Političari koriste Mirditu za nacionalističku propagandu

Pozorišni reditelj sa Kosova Kuštrim Koljići izjavio je u intervjuu za današnje izdanje nedeljnika "Radar" da je poznato da političari koriste festival "Mirdita, dobar dan" za održavanje svojih nacionalističkih imidža i profila, da je to pogrešno i da je i sada festival iskorišćen za nacionalističku propagandu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.