Istinomer: Šta je najveća laž godine?

Po oceni čitalaca

Ostavite komentar


  1. Najveća laž je: "sto puta sam vam rekao da se neću kandidovati". Pogodite čija je.

  2. Namestene ankete su bile karakteristika "demokratskog" rezima koju su nasledili od milosevicevog, bili su inovativni jedino u lazima i pljackanju gradjana Srbije, a sada nastavljaju svoju tradiciju uz nesebicnu podrsku inostranih sponzora, poltrona i podkupljenih medija.

  3. Kurir, n1. b92, blic, danas samo se priča i piše o saletu prangiji. Pa zar se niste malo umorili, ili imate neki drugi debeli razlog.

  4. Lazu svi, uhlebljenje traze u politici, sa 6% u Parlamnetu inkasiraju 50000 evra mesecno, moja Pilana stoji, da prodajem piljevinu, jedina zarada, 30 godina mi treba da obrnem taj novac, a oni ne rade nista i lazu.
    U Srbiji, citam na N1, oni ne lazu, potrebno je 20000 IT strucnjaka, oni koji bi mogili skolovati ljude u tom sektoru su se uhljebili u stranci i pevaju u Skupstini, jos gore zlo, oni potencijalne glasace caste epitetom da su polupismeni.

  5. Pokušavam da se setim, ali mi ne uspeva, da je Vučić nekom prilikom nešto izjavio, a da je bila istina, samo istina i ništa osim istine. Ako kaže da je napolju dan, postoje realne šanse da je prošla ponoć.

  6. "Mudri" botovi, o svemu komentarišu, samo o izjavama (lažima) svoga vođe ćute.

  7. Hoćete da kažete da građevinski radnici nose fantomke? prvi put čujem. nikada još nisam videla da građevinci nose fantomke. šlemove da, ali fantomke ne.

  8. Najveća laž je bila 24 aprila kada je opozicja najavila pobedu na izborima ali je 5o odsto gradjana jasno reklo da im je mesto na dnu, jedva su ostvarili cenzus.

  9. Postoji li u Istinomeru i naj laž godine za opoziciju, da vidimo i tu stranu Instinomera.

  10. Nema laži ove godina, sve što je obećano to je urađeno, pogledajte koliko se gradi, po Beogradu, i širom Srbije, ako ne bude biće 2017 godina a Srbija će ući 2020 godine u EU. Mediji su katastrofa u Srbiji, kao i lobisti i njihovi urednici kojima je stalo do njihovih interesa. Ovaj narod nije glup, pa se služe lažima.

  11. Vi iz Danasa možete da pišete šta hoćete, imate tu slobodu.
    A mi možemo da verujemo u šta hoćemo, ta sloboda je naša!
    -Nećete nas zatrovati.

  12. Ma dajte, sve je namestaljka, nemogu mediji sakriti misljenja ljudi. videcete na izborima.

  13. Koliko samo ovi botovi doprinose,da se normalni ljudi konačno organizuju!

  14. Sava mala je dobro odglumljena scena za neki akcioni film,nebi li se to rusenje barake pripisalo vlasti i naravno Vucicu,posto je on dezurni krivac za sve.

  15. doslo je vreme ne da se bira laz godine, nego istina…99% izjava av i celog sns-a su lazi

  16. Dovoljno je da odemo na izložbu necentzurisane laže da da vidimo strahovite laži koje su mediji izrekli, zar oni sa svojim pisanjem ioi objavljivanjem ne ulaze u laži godine?

  17. Najveća laž je prevod SNS,koji tačno glasi: srpska nazadna sranka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.