Istraživanje: Kome bi glas dalo najviše neodlučnih glasača opozicije u Srbiji

Rezultati istraživanja agencije Sprint insight rađenog od 17. do 26. januara

Ostavite komentar


  1. Ako ke tačno da Zavetnici i Dveri zajedno imaju 10%, a NADA samo 2%, onda ova zemlja i treba da propadne. Najbolje što pre.

  2. Kakva neodlučnost? Izmedju kojih opcija da budu neodlučni. Takvi nam kroje kapu. Voleo BiH da jednog bar znam da mu kažem sve što mislim.

  3. Dobro to je taj uzorak ali ne iznosite podatke o starosnim grupama unutar uzorka. Recimo ako vam vecinu u tom uzorku cine penzioneri jasno je zasto su rezultati ovakvi i suprotno.

  4. Eto kako se steluju rezultati, Milica Zavetnica bolja od svih, cerka radikala Rajka Djurdjevica i ko moze da poveruje u ovo? Cirkus sta se radi. Recimo ja registrujem agenciju za istrazivanje javnog mnjenja, povezem se sa sns-om i samo nebo je dalje granica. Sramota bre.

  5. Pa naravno kad se opozicija svim silama moli da ne dobije izbore. I sve rade u tom pravcu. Tako da nikada neće na vlast da dođu sa trenutnom kompozicijom političara.

  6. Znaci glasaci opozicije podrzavaju zvalavog.. Da li to znaci da glasaci sns podrzavaju opoziciju? Ovakve budalastine su jedino moguce u sprdiji.

  7. di nađošte 16% za milicu zavetnicu, jesu ispitanici bili gosti na slavi ili šta?

  8. Ako je ovako.. jedin spas posle izbora je da nas đuture odavde povede Arsenije Čarnojević..

  9. Ako je istraživanje rađeno sa penzuonisanim pripadnicima službe (iako oni nikad ne idu u penziju), onda mogu da razumem rezultate. Ovako, shizofreno za sve pare.

  10. Vucic napada Danas da rade za strane interese a Danas objavljuje ove rezultate koji spinuju javnost. Znaci Vucic Nas opet laze!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.