Istraživanje: U Srbiji raste prorusko raspoloženje a pada podrška članstvu u EU

Ostavite komentar


  1. Nije neocekivano kad aktuelna vlast, za svoj interes, drzi narod pod napetosti, zatajava sve dobrto od Zapada a hyperbolizuje sve sto dolazi od od Putina.

  2. Možda podrška i poverenje u Zapad porastu ako podebljaju podršku albanskim teroristima da ne sprovode dogovore?

    Ako pomognu vojvođanskim i sandžačkim separatistima?

    Ako još malo pritisnu Srbe „preko Drine“ da prihvate „duhoviti Dejton“ umesto onog potpisanog?

    Ako pojačaju antisrpsku kampanju u Crnoj Gori jer je malo splasnula?

    Možda je vreme za rezoluciju u GS UN o „srpskom teroristi G.Principu koji je kriv za 1.sv.rat“?

    Možda da nam traže ratnu odštetu za svu onu municiju koju smo ih naterali da potroše na nama pa sad nemaju za Ukrajinu?

  3. Zaista „iznenadjujuce“, ali mozda, je to posledica konstantne anti-srpske politike koju vode SAD, Nemacka i V. Britanija? Sta kaze Makarti? Mozda je to posledica guranje albanske paradrzave u SE preko reda i bez da su ispunjeni uslovi ili samo sponzorisanje albanskog separatizma, mozda ta rezolucija o Srebrenci, mozda naoruzavanje Albanaca na Kosovu, mozda davanje zelenog svetla Kurtiju za izivljavanje na severu, mozda ono bedno ubacivanje NEPOTPISANOG i NEPRIHVACENOG tzv. „ohridskog sporazuma“ u uslove za clanstvo u EU, mozda izjave od strane SAD ili Nemacke da su Srbi nepozeljni u vladi CG, mozda jos uvek prisutna crno-bela CNN/NATO propaganda u vezi bombardovanja… Mozda je Makarti mislio da ce se u Srbiji uprkos svemu tome roditi ljubav prema SAD ili prema Nemackoj? Ocigledno da ne.

  4. Ispod ovog teksta ide snimak sa izjavom Hila u vezi Kosova i tu se krije „tajna“ sve vece mrznje prema SAD i „evroatlanstkoj integraciji“. I idioti mogu da shvate zasto se u Srbiji svakim danom povecava otpor prema SAD ili prema Nemackoj. Kako neko onda moze uopste da misli da ce se Srbija privoleti evroatlantskoj integraciji ako je non-stop ponizavaju i rade protiv interesa Srbije? Da li bi npr. Hravtska bila danas u EU i NATO-u da su na ovakav nacin od Hrvata trazili da se odreknu dela teritorije i priznaju npr. SAO Krajinu? Da li bi Bosnjaci bili za EU i NATO da neko trazi od njih da prihvate „realnost“ i priznaju otcepljenje Republike Srpske? Da li bi u Albaniji ili medju kosovskim Albancima bilo toliko entuzijazma prema NATO-u ili prema SAD da im SAD ne ispunjavaju sve velikoalbanske vlazne snove?

  5. Razlog porast nacionalizma i autokratije, a vecina naroda ne moze da se odvojibod mitomanije i pretenzije prema susedima. Vecina komentara o Bosni, CG, Kosovu, a nijedan o Srbiji.

  6. Русија не мора ништа да чини, довољно је да гледа како јој запад чини бесплатну услугу.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.