Ivan Vujačić: Direktor CIA došao u Srbiju da upozori na posledice u slučaju destabilizacije

Ostavite komentar


  1. Propalo je rimsko carstvo,propasce valjda i ovi zlikovci.Cuj,destabilizacija.Pa oni su je i doneli kad su nam okupirali KiM.

  2. Dresura sa najvišeg mesta, pošto tri ambasade SAD, očigledno, nisu bile dovoljno ubedljive u „usmeravanju“ lidera i liderčića ovih njihovih triju privatnih država. Vučićev brižno fabrikovani Imidž proruskog domaćina Srbije, namenjenog lakovernim podanicima vazda željnim čvrste ruke, odgovara i Americi. Zato i njihova strana ne talasa višemilionsku prorusku biračku Srbiju uznemirujućim objavama o susretu voljenog vođe i „nečastivog“ sa vrha CIA. Tetoše našeg Vožda i Zapad i Istok, svima je koristan, osim nama. Blago nama sa njim i sa nama ovakvima, kada nam sve to prolazi do tužnog kraja, koji se prilično otegao. Ali, izvesnog.

  3. Čekao sam ko će prvi da se javi na konkursu za naučno-fantastičnu priču na temu „o čemu je direktor CIA razgovarao sa Vučićem“.

  4. Дошао да нам прети у случају да бранимо српски народ.То су радили и са Милошевићем,а исход знамо:истреббљењеСрба са ових простора.Сила Бога не моли….!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.