Viktor Ivančić: Vučić u Srbiji razvija i širi mentalitet kasarne

Ostavite komentar


  1. Žestoko i bez pardona, tačno bez ikakve dileme. Svaki komentar koji bi počinjao sa“da, ali… „bi bio bezuspešan pokušaj da ospori ove stavove, po mom mišljenju.

  2. E,bas nam je bitno sta misli novinar iz Hrvatske,bolje se bavite svojom zemljom.

  3. „3 karte za Holivud“ i danas žive, na celom Balkanu, posle 60 godina isto sve, nismo mrdnuli skoro ceo vek.. čestitke g.Ivančiću za mišljenje, tj. ovaj tekst

  4. „Duca
    22. maja 2022. u 14.27
    E,bas nam je bitno sta misli novinar iz Hrvatske,bolje se bavite svojom zemljom.“

    Da, bitno „nam“ je. Pogotovo što prave novinare u Srbiji možeš da izbrojiš na prste jedne ruke. Raspitaj se malo ko je Viktor Ivančić!

  5. Za Djeksona – zaboleo ga mozak od gluposti u Srbiji i Hrvatskoj i dusa zbog patnji ljudi sa obe strane vec 30 godina. Ti se ne brini, tebe to ne moze da zaboli, cega nema bez toga se moze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.