Ivanić: Podrška Dragičeviću izraz nezadovoljstva naroda

Bivši član Predsedništva BiH za Danas o protestima i hapšenjima u Republici Srpskoj

Ostavite komentar


  1. Kakav bi to tek spin bio da se sef drzave nacrta pred tuzilastvo i da vice „dole tuzilastvo“ On nema sta da demonstrira on ima da sugerise smenu a u ovom slucaju i zatvor i to odmah.Svakome zivome je jasno da tuzilastvo ne sme da radi kako treba jer nije nezavisno, nego ovde u Bajaluci je pod Ddikovom sapom. i mora da optuzi onako kako on kaze a nemoze zbog cinjenica i struke. Niposto imi nebih bio u kozi. Bolje je istovarati cumur nego biti takav pravnik. Ako urade kao treba nema ih ako urade po volji njegovoj opet ih nema. Ono najgore i gluplje je sto on ustvari nama naredjuje da vjerujemo u sve pogane lazi koje on izgovara. Izgubio je kompas. Boze, al mi je zao, a ocekivao sam mnogo kad dolazio.

  2. Nikada više u srpskom narodu neće biti Komšića niti će nam Bošnjaci ili u slučaju Kosmeta Albanci birati predsednike, ili poslanike u skupštini.
    Očigledan je Bošnjački projekt da sa svojim vazal ima proguraju priznanje R. Kosovo i članstvo u NATO što R. Srpska decidno odbija te sada dva Bošnjačka „Izabranika“ koče formiranje vlade BiH.

  3. Mladen Ivanic je placenik odredjenih medjunarodnih i antisrpskih zemalja ciji je zadatak u posljednje cetiri godine urusavanje RS i njenih institucija.. Srpski narod ga je demistifikovao i tako je i prosao na izborima.. O Borenovicu trebalo bi se pozabaviti drzavne institucije jer kao poslanik laze i. dezivujise narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.