Ivanović: Čovek mirne savesti nikada ne ćuti

Odlazeći kosovski premijer saslušan pred sudom u Hagu, branio se ćutanjem

Ostavite komentar


    1. @marija*** Zašto da se ne objavi? Pročitajte šta se sve objavljuje o Albancima,Hrvatima,Amerikancima,Britancima…etc. Red je da se malo praši i po Srbima! A nije da nemaju „putera na glavi“! Vašu objektivnost određuje nacionalna pripadnost a ne praktična,realna delatnost! A malo se obavestite i o tome ko vam sedi u Skupštini,osuđeni ratni zločinac što u svetu ne postoji, a vama to ne smeta i ne smete da se pobunite protiv toga! Taj i njegov najodaniji učenik je nabacio izuzetno „pozitivan“ imidž Srbiji i njenim državljanima.

  1. G-đa Rašković-Ivićeva izgovorila : „Kosovarima“ ? Sumnjam u to,jer i ona veoma dobro zna da je to nepostojeći narod.Pre će biti da je vaša novinarka (prateći uobičajenu politiku lista) „zaboravila“ da tu reč okiti znacima navoda.
    Barem od vas očekujem da se striktno držite činjenica i ne kršite Ustav Srbije,ako to već čine mediji vladajuće garniture.

    1. I šta kažeš, piše u Ustavu.
      Pa piše i na tarabi, neki su probali, pa se pokajali.
      A što se tiče analitičara u članku…alal vera. Nivo babe Kurane. Mož da bidne, al ne mora da znači. Ako ga ne oslobode, osudiće ga. Mada nema dokaza. Odnosno, svedoka. Odnosno, ni jednih ni drugih. I sve je politička igra. Da se naudi jadnim Srbima.
      Cija, snajka, Cija
      Mislim, stvarno…

      1. @Adil bajrami

        Alal vera i tebi za komentar, ali sta i ocekivati od tipicnog aljbanskog patriljote?

        1. @w.*** Tipičan srpki bre-patrijota uvek ima poriv da drugima sudi i presuđuje bez dokaza,na osnovu“slobodnog sudijskog uverenja“!

Ostavite komentar


Politika

Viktor Orban

Samit Evropske političke zajednice: O čemu će razgovarati evropski lideri?

Četvrti samit Evropske političke zajednice biće održan u Velikoj Britaniji u četvrtak, 18. jula, i najavljen je kao najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovaće ovom događaju, i saopštio da će se u okviru samita planira bilateralne i multilateralne sastanke sa nekim evropskim državnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.