Dačić čestitao SNS-u 15 godina postojanja: Uveren sam u saradnju i posle pobede u decembru

Ostavite komentar


  1. Fuj. Sa kim ces saradjivati kad Vucic padne sa vlasti? Ti si naucio samo da okrenes ledja bivsim kolegima da bi ostao na vlast.

  2. Privisak je pravo rešenje koferče je koferče ,poreklo koferčeta nije važno dok je puno.Narode jedi parizer

  3. Bio plotron (kod Slobe M.) ostao poltron (kod AV) Bez tog poltronstva bio bi ništa i još manje od -niko! Ovako, aminujući sve što gospodar i po nekima totalni vlasnik Srbije Aleksandar Vučić govori i radi- ostao je ministar i saučesnik u izdaji Kosmeta! Valjda će ga samo po toj izdaji sopstvene postojbine (rođen je na Kosovu!) zapamtiti istorija!

  4. Trebalo je zakonom zabraniti rad, i postojanje SRS, i SPS, i njihovih satelita posle 5. oktobra 2000. godine. Sada Republika Srbija ne bi bila u problemu.

  5. Dačić je sramota SPS-a. Nije reformisao stranku koja ni dalje nema nikakvih dodirnih tačaka sa idejom socijaldemokratije. To je jedna partija lažnog imena, faktički desničarska partija čim podržava najgoru, crnu radikalsko-naprednjačku družinu, sve štetočine iz 90-ih. SPS- u trebaju novi ljudi, novi lider koji bi tu stranku u potpunosti promenio da bude prava levica u ovim vremenima zla, koja bi Srbiju odvojila od vladajućih mafijaša.

  6. Dačiću, šlihtaro stara, džabe si mu čestitao ! A posle „izborne pobede u decembru“ sledi lustracija. Temeljna kakva je trebala do bude posle 5.10.2000.

Ostavite komentar


Politika

Šta je do sada poznato o poseti šefa CIA Prištini? 10

Šta je do sada poznato o poseti šefa CIA Prištini?

Javno u oba entiteta Bosne i Hercegovine, pod velom misterije juče u Beograd i isto tako danas u Prištinu. Šef CIA Vilijam Berns danas je sleteo na aerodrom "Adem Jašari", odakle je otišao na sastanke s kosovskom predsednicom Vjosom Osmani i šefom Kosovske obaveštajne agencije Petritom Ajetijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.