Ivica Dačić za Demostat: SPS je kombinacija socijalizma i patriotizma

Ostavite komentar


  1. Vrlo je patriotski to sto je u Vucicevoj Vladi, kao ministar spoljnih poslova potpisao briselski sporazum i patriotski predao Kosovo! On stvarno misli da su Srbi toliko glup narod, pa da se toga ne secaju?!

  2. Ako bi zeleo da pokaze da je patriota Ivica Dacic koji seta sa funkcije na funkciju od pojavljivanja na politicku scenu Srbije za koje kada su sposobnosti u pitanju nije bio prava osoba trebao bi da funkcije ustupi sposobnijim kojih ima u SPS-u stranci ciji je rejtijg opao bas krivicom Ivice Dacica.Primer pogresnog na funkciji, je funkcija ministra inostranih poslova koju obavlja a ne govori Engleski jezik bitan za tu funkciju.

  3. Dosta više!
    Sklonite se sa narodne grbače !
    Vučić je sebe identifikovao sa državom
    Država to sam ja“
    Neka ode da njegovu i tvoji autoritarnost više ne trpimo

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.