Ivica Dačić dogovorio koaliciju sa Vučićem: „Za opoziciju nema nade jer vodi antisrpsku politiku“

Ostavite komentar


  1. Прошло је ваше време , свиће нови дан за овј напаћени народ. Доста нам је вођа који не виде прст пред носем. Који само себи и својима ваљају а остале ојађују, збогом „жохари“.

  2. Ne znam da li je ovo smešno, ili žalosno! Izgleda da Ministar spoljnih poslova nije uspeo da shvati spoljnu politiku zemlje koju predstavlja!

  3. …uticala na izborni rezultat, ti ne bi sastavio jednu godinu na političkoj sceni očerupane Srbije. Međutim, pošto nije tako, trideset godina muzeš Srbiju.

  4. Opozocija hoće da nam natovci odredjuju sve. Zar nije tako u suštini. Nikad nisam glasao za slobine komunjare ali glasati za nato sa upravlja srbijom je jos gore.

  5. Ha ha ha, lik koji je kao ministar spoljnih poslova potpisao briselski sporazum govori o antisrpskoj politici?!

  6. Kako reci istinu a ne biti vulgaran – zar ovaj ljigavac ima ideju da je on neka zvezda vodilja Srbije ?!

  7. Vi ste najveca nesreca ove jadne uzegle zemlje. Ako vas sada ne oteramo Srbija vise nece postojati.

  8. Nestrpljivo cekam dan kad ce zaljubljenik u udobne fotelje Ivica Dacic izaci iz puberteta i postati ozbiljan.

  9. @Bbo. 09. decembra 2023. u 16.46
    S’ oproštenjem: „natovci“ više govori o Vama lično, nego o opoziciji…

  10. To rece covek koji je potpisao predaju svih organa vlasti i infastrukture u juznoj srpskoj pokrajini. U koaliciji sa SNS su de fakto priznali Kosovo.

  11. Vlast u Srbiji je ista kao u vreme Miloševića,a Marko Milošević ne sme da se vrati,a tatu mu rehabilitovali?Valjda se plaši da će vlast past,a on bi kao kriminalac i ubica svojih konkurenata bio uhapšen.Trebao bi i Dačić da shvati da im je odzvonilo,sada ili za godinu dve,ali konačno i za uvek.

  12. Рече човек који је наватан у афери „коферче“ и који потписа Бриселски спроразум којим се власт Републике Србије уступа иредентистима на КиМ!?

  13. Takvi kao ti su doveli Srbiju do ponora.30 godina nam sediš na grbači sa svojih 50tak lopova pa bi svog sina i Mirnog unuka da nam nakačiš na leđa.Malo su se Miloševići nakrali i preneli u Rusiju milijarde.Hoće li vam ikada biti dosta.Mrššš.. lopine!

  14. Човек који је требало да буде у затвору од 6.октобра, и даље се смеје, овом бедном народу. Не знам ко може да гласа за СПС? И, наравно, спрема децу да се баве “ послом“ којим је и тата зарадио хлеб. Лагањем и бескарактерном љигавошћу.

  15. Ovaj je gori i ocajniji i od SNS i neonacista zajedno,jer svestan je da ga prati teska senka potpisa u Briselu i more korupcije clanova SPSa,ali navikao je da bude neki funkcioner,pa da izbaci floskulu.Beograd ima zadatak da pobedi SNS i SPS,a i ostali gradovi.

  16. O kofercetu svi cute.
    Zasluzujemo
    Sa kim i sta mu radi sin?
    Svi znaju a cute.
    Partijska solidarnosti na grbaci naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.