Ivica Dačić: Na Vučićev poziv govoriću na mitingu 26. maja 1foto (BETAPHOTO/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA SRBIJE/DOSALIEV SULTAN)

 

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić danas je za Novosti demantovao pisanja pojedinih medija da je napustio sednicu Vlade Srbije, navodeći da ta stranka, sa svojim koalicionim partnerima Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, obavlja sve pripreme i aktivnosti za organizaciju i učešće na velikom narodnom mitingu 26. maja.

To je veliko narodno okupljanje u cilju državnog jedinstva i političke stabilnosti. Ja ću kao lider SPS, na poziv predsednika Aleksandra Vučića govoriti na skupu, na koji ćemo dovesti više od 15.000 naših pristalica i tako dati svoj doprinos budućnosti Srbije, najavio je Dačić.

Pojedini mediji objavili su da je Dačić napustio sednicu Vlade i otkazao učešće svoje stranke na skupu 26. maja jer će aktuelna vlast uskoro uvesti sankcije Rusiji.

Premijeka Ana Brnabić demantovala je da je Dačić napustio sednicu Vlade.

Ta informacija, kako je rekla plasirana je u tajkunskim medijima sa namerom da se destabilizuje Srbija i da je ta vest plasirana spolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari