Ivica Dačić: Nikakve spletke i zlurada očekivanja da ćemo se razići sa SNS – ne pomažu

Ostavite komentar


  1. Krivac pada rejtinga SPS-a Ivica Dacic umesto da podnese ostavku na mesto lidera sto bi bilo moralno i ustupi je nekom sposobnijem ko ce je uspesnije voditi od njega on skrece paznju na odanost SNS-u.Nije njemu do SNS-a nego do funkcije koju ce mu dodeliti doskorasnji celnik SNS-a, sef Ane Brnabic jer je covek navikao na udobnu fotelju i funkcije za koje nije uvek bio pravo resenje.Primer je funkcija ministra inostranih poslova a ne govori Enbleski jezik,bitan u diplomatiji .SPS-u ako zeli povratak rejtinga na mestu lidera treba neko kome nije stalo do funkcije za sebe i funkcija odanim prijateljima koji se mogu izbrojati na prstima jedne ruke nego do stranke sto je sebicno..Od Ivice Dacica ocekujem pravi potez a to je da bude samo clan SPS-a i nista vise sto bi bilo najbolje za SPS.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.