Ivica Dačić: Opozicija se preračunala počev od trenutka kada je tražila vanredne izbore

Ostavite komentar


  1. Ma Dacicu……….nemoj ti meni da skreces sa životnog pitanja kosovskih Srba. Šta si ti potpisao u Briselu. Šta to krijes ko zmija nokte,i nas ovde zamlacujes sporednim stvarima.

  2. jok ivice, vučić je uhvaćen u krađi, a to je bio jedini razlog ovih izbora. Svako normalan je znao da nemože da osvoji većinu.

  3. Koferče, neće ti uspeti skretanje sa teme vaših promašaja u zadnjih jedanaest godina.

  4. Vodi računa o tvojih 5%, počeo si da se praviš pametan kvazi diplomati.

  5. Dačiću, da se ti nisi malo vrše zatrčao tolikim servilnim uvlačenjem Vučiću pa si upropastio ionako sve manju podrškuku svog članstva? I sta, odustao si od moralnog čina povlačenja sa funkcije predsednika stranke pa se ponovo ulizuješ Vučiću. To baš i ne čudi jer morala nikad nisi ni imao. A i što bi bio drugačiji od onoga kome podilaziš, i on je godinama najavljivao povlačenja sa te funkcije. Jel se smilovao i obećao ti neki polozaj?

  6. Zar Dacic nije vec podneo ostavku kako je obecao ili se zalepio za fotelju pa ne moze da se odlepi.Neka ostavi opoziciju na miru koja je na izborima ostvarila bolji rezultat od njegove stranke pa neka se pozabavi rezultatima njegove stranke koja je ostvarila los rezultat njegovom krivicom.Treba da shvati da SPS treba promenu na celu a on ako zeli moze da ostane samo clan jer jedino u tom slucaju rejting SPS -a moze da se povrati.

  7. da nije naredjeno da se glasa za tebe na pojedinim mestima,ostao bi na cedilu,ušao u proces i tada bi čuda mogla da se dese,kada ti zakon imunitet odnese.

  8. Place ko kisa jer mu ode stolica i vidi prodje mesec dana i evoga opet lupeta gluposti.Dao mu Av ponovo priliku da bulazni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.