Ivica Dačić: Rusija je prijateljska država i Srbija bi volela da se problemi rešavaju na politički način

Ostavite komentar


  1. Dačić!!!! Ko više shvata tog čoveka za ozbiljno?? Njemu je bitno da sa ortakom Palmom vreba iza ćoška i pravi svoju procenu kako ide opet po ko zna koji put uvalio u neku vladu!!!! Bistar momak???????

  2. Dacicu zaboraviš da je Putin sa plaćenicima ranijih god. Ratovalo u drugim zemljama sa paravojnim vojnicima. Primer Sirija, Avganistan i u više afričkih zemalja. To si prećutao.

  3. Prijateljska drzava??? Rusija???!!!! U ovo vreme izjaviti tako nesto. Nije ni cudo gde je ova drzava kada je vode ovakvi ljudi. Kako nekome moze biti prijateljska drzava Rusija u vreme kada ista napada svoje susede i vrsi teror nad svojim gradjanima koji misle drugacije???!!! I onda se govori o nekoj neutralnosti, neutralnost je samo varka, zgodna zamena i obmana za ovo gore receno.

  4. Pa gde si bio sakriven, pinkeru?
    Od cega/koga se krijes?
    Od pokreta/malog aleka?
    E, od toga neces uspeti da se sakrijes.
    Bices usisan, ivice.

  5. rusija(namerno malim slovom) nije prijateljska već naj neprijateljska država od pamtiveka. 1945 su silovali naše žene, 90ih podržali sankcije i sad podržavaju bure baruta na balkanu. Svi koji to ne vide su glupi i zaslepljeni rusofilskom propagandom ovog rezima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.