Ivica Tončev postao državni sekretar u MSP

Nova dužnost dugogodišnjeg člana SPS

Ostavite komentar


  1. nastavlja se parodija u reziji sps-a.jel ima neko normalan da upali svetlo.srbijo stidi se

  2. Nije bio savetnik za EU..vec za bezbednost u vremenu dok je Dacic bio premijer!!!Dakle samo je to netacno u tekstu..ostalo..tja istina..a tuga golema

  3. On mu je savetnik od 2008. Te anti priče se vrte godinama o njimu ali niko ne priča o epilogu već samo o navodnim vezama its. Osam godina je uz njega, nije nelogičan izbor.

  4. Toncev bata diplomata! Dodje mi da placem od muke ali se ipak smejem! Dacic valjda hoce da sa ovakvim personalnim resenjima, sam sebe zakopa pred izbore, a ovi iz SNS se samo smeskaju i dodaju mu lopatu! Uzas!

  5. Vrlo dobro, za pocetak. Neka malo SPO prepusti mesto drzavnog sekretara jer vec imaju previse visokih funkcija u MSP. Roksanda Nincic bila do juce zamenik ministra, a sad ide u ambasadore, iako nema ni diplomatski ispit. Aca Jovanovic, pomocnik ministra. Ognjen Pribicevic ambasador u Londonu, Vladimir Maric ambasador u Indiji, iako je pocetnik,nema validne diplome i sin je dokazanog atentatora na predsednika republike. Snezana Miljanic generalni konzul u Minhenu, a slikala se bez odece za album O.Mandica. To su sve kadrovi zaposleni bez konkursa i bez uslova u MSP u vreme V.Draskovica. Ne znamo kakav ce biti Toncev, samo neka bude drugaciji od Jeremica,Mrkica, Draskovica i njihovih drzavnih sekretara…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.