Ivković: Zašto će teško uspeti taktika opozicije koja kaže da Srbiji prete sankcije?

Ostavite komentar


  1. Jedna razumna i objektivna analiza. Na zalost u opoziciju su politicki dunsteri, koji zaslepljeni pohlepom za vlascu i foteljama vise ne znaju sta da rade? Pogubili su se, a onda to ova antinarodna vlast koristi

  2. Pa Ivković je konstatovao očigledno, samo nije hteo do kraja da bude surovo iskren da se priča o sankcijama olupala opoziciji o glavu. Jer su dve nedelje nakon Banjske maltene navijali da se one uvedu. Ko god ima zdrav razum zna da sankcije kakve su bile 90ih nisu realne, jer više nije Srbija ista zemlja, niti su međunarodne okolnosti iste, plus EU sada ima alternativu. Dakle ima puno elemenata koji nisu uzeti u obzir, ali se maliciozno navijalo za najgori scenario samo da bi se dobila neka politička municija.

  3. Taktika opozicije je da se domognu drzavne kase, ali sto su se nakrali – nakrali su se, jer nafod odavno vidi sta im je cilj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.