Ivošević napustio Jankovićev pokret

Ostavite komentar


  1. Činjenica je da Janković ne želi da sasluša neku kritiku na svoj račun, to je ubedljivo najjarcisoidniji političar u Srbiji.Međutim gospodin Z. Ivošević , se nije složio sa odlukom Jankovića povodom prekida odnosa sa DS, a ostao je kod njega a u isto vreme u DS u nekom odboru,licimerno , degutantno ponašanje, Nije više sa Jankovićem,ali će podržavati taj poket slobodnih građana,koji je negodovao kada je on govorio.Ivošević nije preletač, nego super višeletač na više fotelja u nekoliko stanaka, kontradiktorni starčić i narcisoidni patetik,zamršeno nema šta.

  2. Cekajte, ko ovde ima kratko pamcenje? Sad vam je IVosevic preletac? Ali zar nisu pri osnivanju tog PGS pacici ponavljali da to nije stranka (ne daj Boze, pu pu) i da svaki clan PGS moze da bude i clan neke druge stranke, pa cak i cele stranke mogu da budu clanovi PGS, ali sad to smeta?

  3. Kako ja znam PGS "nije stranka" i u njoj može da bude ko hoće, sve maske polako padaju!

  4. "Otprilike je rekao da ne možeš da budeš državnik, a da se ne baviš državom. …" , ustvari u ovome lezi sve o Jankovicu.Ne zanima ga drzava vec licni dolazak na vlast.

  5. U poslednje vreme stavovi g.dina Ivosevica umnogome podsecaju na stavove V.Kostunice i njegovo je pravo da srbuje ,da zali za Kosovom,da insistira na Ustavu ma koliko on bio u neskladu sa realnoscu i zivotom.Nije u redu da bude izvizdan ako drugacije misli od nekih clanova pokreta S.Jankovica koji mora da reaguje na takvo ponasanje svojih clanova jer nema demokratije gde vlada uniformno i unisono misljenje.U suprotnom bice to jos jedan pokret slican svim dosadasnjim partijama osudjen na neuspeh .

  6. Ivosevic je uradio pravu stvar, verovatno je konacno shvatio pokvarenost politike Sase Jankovica.

  7. Ministar finansija Krstic nije bio pulen Aleksandra Vucica…!!!Potrosne robe i vizionara ima Srbija…!!!Nego,koje su procene suse,drustvene suse od 1990…..???
    Saslusanje Srba sa Srbima,unutrasnji dijalog demagoga ,dozivljava kraj ,upravo sa SNS…!!!Nemamo zabadava oko 200 stranaka…Patriotske orijentacije i …

  8. Janković je stvarno rešio da "izgubi" izbore u Beogradu svojim potezima i prepirkama sa drugim liderima opozicije. Konačno uvidjaju njegovi dojučerašnji saradnici ko je u stvari Saša Janković!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.