Iz karantina ćemo gledati finale dokusurivanja Kurtijeve vlade

Filozof i pisac Škeljzen Malići za Danas analizira situaciju na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Koja je tacno svrha objavljivanja ovog teksta? Osim sto se Snezana Congradin cula sa svojim drugarom, sta je tu bitno ili vredno objavljivanja?

    1. Valjda znas ti je jasno da se radi o buducnosti i normalizaciji odnosa izmedju Srbije i Kosova .Diplomatski receno izmedju Beograda i Pristine.

    2. Srozani, pa što trošiš svoje dragoceno vreme na ovom sajtu? Idi bre dalje…što dalje.

Ostavite komentar


Politika

"Đubre je preživelo": 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava 8

„Đubre je preživelo“: 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava

Pre tačno 25 godina 3. oktobra 1999., režim Slobodana Miloševića, Državna bezbednost i pripadnici Crvenih beretki, pokušali su da na Ibarskoj magistrali ubiju tadašnjeg lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića. Drašković je preživeo, ali su stradala četvorica članova njegove partije i pripadnici obezbeđenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.