Iz parlamenta gotovo nestao Saša Radulović

Poslanički klub pokreta Dosta je bilo sveo se na devet poslanika

Ostavite komentar


  1. Znate šta više „bode oči“, od dogadjnja u DJB, to što je Radulović dospeo na vašu naslovnu stranu. Da li je moguće da ste i vi deo ekipe koja je dobila zadatak, od SAD i EU, da satanizuje Radulovića sa sve DJB? A sada likujete, ponosni ste na to. Cela srpska opozicija je dobila zadatak da podrži Vučićevu politiku predaje Kosova, svi osim DJB, pa je tako stranka Saše Radulovića pala u nemilost svih medija, kao i svih institucija – poluga vlasti. Sada kada je proradila peta kolona u DJB, sada su svi srećni jer će se lakše osloboditi Kosova, a takva je, nažalost većina Srbije. Pola beogradjana misli da je Vranje na Kosovu, šta više reći! P. S. Baš da vidim da li ćete objaviti moj komentar?

    1. Ово је потпуно тачно. Поготову задња мисао, пола београђана мисли да је Врање на Косову.

    2. Ispravno. Da ono malo firmi u Vranju i Leskovcu koje jos nesto rade, nemaju trziste na susednom Kosovu (koje im placa u evrima a ne dinarima) sve bi one odavno zatvorile vrata i masu radnika oterale na ulicu. Ekonomija i nazovi patriotizam su dva razlicita pojma u cudnoj zemlji Srbiji.

    3. Od kad kupujem Danas uglavnom su zaobilazili išta pozitivno da napišu o DJB, ali zato nisu propuštali da napišu negativno ili da stavljaju tekstove onog njihovog bivšeg člana sa Vračara koji stalno piše protiv Radulovića. Zbog toga sam i razočaran sa Danasom. Čovjek nije ni dobio šansu da nešto uradi, a spržen je od opozicionog medija. Za to vreme jedan Tadić sa čijom nesposobnošću je Vučić ovako čvrsto i zavladao dobija prostor i intervju kad god poželi. Malo je to nefer.

  2. ovo je covek kome ja bezgranicno verujem, i sa svojih 50g prvi put u zivotu sam izasla na izbore, jer mi je prvi put neko ulio poverenje, da zna znanje, da je posten i iskren u onome sto radi i govori. Podrska Radule!

    1. Тачно тако, али у колонији званој Србија, искрен, способан и частан човек који има својс став, њима не треба. Његово противљење да Србија потписује правно-обавезујући споразум(де јуре признање) и преда Косова је не само патриотски , него здраворазумски с обзиром на огрому имовину и рудне ресурсе којим располаже Косово. Али то Великом брату смета. Пуна подршка господину Радуловићу!!!

  3. Kao simpatizer Srpskog pokreta Dveri podržavam Sašu Radulovića kao jedinog opozicionog lidera pored Boška Obradovića koji se iskreno bori protiv korupcije i partokratije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.