Iz SNS demantuju primanje nelegalnih donacija

Agencija za borbu protiv korupcije zatražila je od Uprave za sprečavanje pranja novca da izvrši kontrolu transakcija SNS i NSP, izveštava BIRN
Predstavnici SNS i NSP za Danas demantuju optužbe za primanje nelegalnih donacija tokom predsedničke kampanje

Ostavite komentar


  1. U Srbiji su,dolaskom na vlasti "umivenih radikala",sve moralne i civilizacijske vrednosti okrenute "naglavacke",tako da komentarisati razne "molere,keramicare,limare",a narocito njihovog Bossa-ratnog huskaca i ministra za informisanje iz devedesetih(citaj-sirenje lazi i mrznje prema (ne)Srbima) je prosto gubljenje vremena.Srbi-narod,koji jos postavla pitanje-zasto su nas bombardovali?,gubeci iz vida cinjenice,dokaze i presude,iznesene na sudu u Hagu,o tome sta su radili njihovi "heroji".Najzalosnije je sto jos mnoge nije stigla pravda,narocito na ljude koji su danas na vlasti!!

  2. A nisu objasnili odakle vucicu 114,6 miliona licnih sredstava za kampanju?Nije podigao kredit a plata mu oko 120 000 din.To je cisto pranje para jer kako sebe prestavlja kao "golja" a uplati za kampanju 114,6 miliona. Odakle?

  3. da sam dobio na LOTO ja bih prilozio 524.691,140 miliona dinara ali problem je kako obezbediti tih 13117 u kafanu da uplate za nasu stranku

  4. Pa svako koje zaposlen preko stranke duzni su svaki mesec da daju 10% od plate u stranku

  5. Ma, gde kod prefarbanih radikala nešto da bude nelegalno. Mislim, jelka je dokaz za to…

  6. Svako može da donira novac onda i koliko on to želi. ne vidim razlog za polemiku oko toga. Ja bih lično taj novac donirala na dr.mesta, ali ako je to moj izbor to ne znači da je i svačiji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.