Biram Beograd: Šapić nedostojan mesta gradonačelnika 1foto (BETAPHOTO/BEOINFO/MIODRAG TODOROVIĆ)

Kandidat za gradonačelnika Beograda opozicione liste „Biram Beograd“ Dobrica Veselinović je danas rekao da je iz dana u dan sve bahatije ponašanje Aleksandra Šapića, predsednika Privremenog organa garda Beograda i kandidata za gradonačelnika na listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“.

On je novinarima na Savskom keju u Novom Beogradu podsetio da je na tom mestu Šapić u četvrtak oteo i na zemlju bacio telefon jednog aktiviste koji je došao na njegovu konferenciju za medije o uklanjanju splavova.

„Preko deset godina su Savski kej i Savski nasip su poprište totalnog bezvlašća i bahatog odnosa prema javnim dobrima, prema reci, prema građanima, prema prirodi. Svedoci smo nekontrolisane izgradnje i nepoštovanja zakona. Zato smo i odlučili da se borimo i 2. juna izađemo na izbore da bismo menjali stvari i stali na put bazvlašću i bahatosti“ – rekao je Veselinović.

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović je rekao da Šapić, zbog svog ponašanja, više ne bi smeo da obavlja nijednu javnu funkciju jer „pored toga što je sklon nasilju, što je u više navrata pokazao, Šapić je Beogradu naneo i ogromnu materijalnu štetu sklapajući loše ugovore ili, kao u slučaju ‘Kent karta’, raskidanjem ugovora“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari