Boško Obradović: Opozicija se bori za pobedu u deset gradova i opština 1Printskrin N1

Zašto SNS u Čačku ne saopštava rezultate ako je pobedila, zato što nije pobedila, nego je manjina, jer sve ostale opozicione stranke imaju više i u mandatima i u procentima, saopštio je Boško Obradović iz Dveri.

Obradović je rekao da je SNS osvojila nešto manje od 49 odsto glasova a da je ostalih šest opozicionih lista zadobilo podršku većine birača.

Grupa građana „Ivan Ćalović“ osvojila 14,9 odsto glasova, grupa građana „Probudimo Čačak“ 13,36 odsto a Čačak protiv nasilja 6,4 odsto.

Lista „Svi za Čačak“ osvojila je 6,13 odsto, Dveri nešto više od šest odsto a lista Ruske stranke 0,6 odsto.

„SNS više nema u Čačku većinu a Dveri su se vratile na lokalnu i širu političku scenu kroz samostalan izlazak na izbore“, rekao je Obradović, koji je predsednik Izbornog štaba gradske organizacije Dveri u Čačku.

Iako je SNS proglasila veliku pobedu, još u lokalnim sredinama nema definitvnih rezultata, mora da se prebroji savki glas, rekao je Obradović.

Opozicija se bori za pobedu u najmanje deset gradova, opština i gradskih opština, poručio je Obradović, pozivajući sve da se ne prepusti lažna pobeda vladajućem režim.

Ne dozvolimo im da ove izbore pokradu u završnici, ako smo ih dosad odbranili, hajde da preborojimo sva biračka mesta i da vidimo koji je stvarni rezultat, istakao je Obradović ističući da je najvažnija vest da je utakmica neizvesna.

Sva dešavanja pratite na Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari