Burna svađa u studiju RTS-a: Manojlović pokazivao slike Vučića sa Blerom i Klintonom, Mali uzvratio papirima o finansiranju „Kreni -Promeni“ 1Foto: Printscreen/RTS

U emisiji „Takovska 10“ na RTS-u došlo je do svađe između Siniše Malog iz Srpske napredne stranke i Sava Manojlovića iz „Kreni-promeni“ zbog slika predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Bilom Klintonom i Tonijem Blerom.

Već na samom početku Savo Manojlović je negodovao što u emisiju nije došao kandidat SNS-a za gradonačelnika Aleksandar Šapić, prenosi Nova.rs.

„Ovde je trebalo da bude Aleksandar Šapić pošto je on bivši gradonačelnik. Nisam siguran da sa Sinišom Malim može da se govori o problemu jer je on problem. On je simbol korupcije u ovoj zemlji ne samo za vreme ovog, nego i prethodnog režima“, izjavio je Manojlović.

„Što se mene tiče, Mali može da napusti studio, jer je on došao da zamagljuje priče baveći se brojkama“, dodao je.

Mali je na to odgovorio da se on nalazi na gradskoj listi SNS-a za izbore, kao i na listi na Zvezdari. Na to se uključio Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta, kandidat za gradonačelnika liste „Biram Beograd“ i tom prilikom je upitao Sinišu Malog da nabroji pet problema na Zvezdari.

„Sa toliko radnog iskustva gospodin Veselinović je mnogo pametan“, odgovorio je Mali.

„Od Siniše Malog nismo čuli rešenja za Zvezdaru gde je kandidat, nismo čuli kad je poslednji put ušao u javni prevoz i koliko treba autobusu 27 da putuje do grada ili koji su problemi u Mirijevu“, poručio je Veselinović.

U nastavku debate Savo Manojlović je pokazao slike Aleksandra Vučića sa bivšim premijerom Velike Britanije Tonijem Blerom i nekadašnjim američkim predsednikom Bilom Klintonom.

„Ja znam da Mali misli da svako ko ima veze sa Sorošem o njemu misli sve najgore, evo slika (Vučića) sa Bilom Klintonom kome je dato dva miliona evra, evo i sa Tonijem Blerom“, rekao je Manojlović.

Na to je burno reagovao Siniša Mali, piše Nova.rs.

„Pokazuje slike sa ozbiljnom optužbom da je Vučić ili bilo ko ili država Srbija ikada platila dinar Toniju Bleru. To nije istina, to je ogromna laž. Aleksandar Vučić neće biti predsednik Srbije ako Manojlović dokaže to što je rekao“, rekao je Mali.

„To nisam ja rekao, to je izjavio savetnik Donalda Trampa“, odgovorio mu je Manojlović.

Na pokazivanje slika sa Vučićem, Mali je pokazivao papire za koje tvrdi da su vezani za finansiranje „Kreni-promeni“.

„Zašto vas plaća Rokfeler? Uplatio je samo prošle godine 25.000 dolara“, rekao je on.

Dobrica Veselinović je na kraju emisije izjavio: „Meni je žao što građani kada dođe do debate gledaju i slušaju ovo, pre svega ponašanje prvog potpredsednik Vlade“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari