Đukanović (SNS): U kutijama koje su aktivisti iznosili u Novom Sadu bili su spiskovi sigurnih glasova 1foto FoNet Aleksandar Barda

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović izjavio je da je u kutijama koje su aktivisti SNS-a trčeći iznosili iz kol-centra u Novom Sadu bili spiskovi sigurnih glasova.

 

„Da pojasnim, postoje kapilarni glasovi, postoje i sigurni. To nije isto. Kapilarni glas je kada vi, lično, imate vaše najbliže okruženje, prijatelje, rođake, šta god, i koji hoće da glasaju, popišete ih i to dostavite. A siguran glas je kada idete na teren, radite, pozvonite nekom na vrata, pitate da li bi želeo da glasa, upišete, i tako dalje. Imate tačno ocene, od nula do pet, pa onda gradirate da li sigurno glasa, da li je neko ko nešto sumnja, da li treba sa njim da se popriča, da li je neko ko vas uopšte ne voli. To je jedini način da dobijete izbore“ rekao je Đukanović na televiziji Insajder.

Dodao je da SNS ima „ozbiljnu evidenciju“ svojih glasača za svako biračko mesto, za svaku mesnu zajednicu, za svaku zgradu.

Kada je reč o izbornom rezultatu, Đukanović kaže da su predano radili, te da je „rezultat došao“, ali i da će „videti šta su razlozi za mesta gde je SNS lošije prošao“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari