Glišić (SNS): Izbori u Nišu su bili pošteni, iz opozicije žele da na buku sebi namaknu jedan mandat 1Foto: Print screen Pink

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je jutros da je lista oko te stranke osvojila u Nišu 30 odborničkih mandata od 61 i da nijedan glas nije „krivotvoren“.“Neki na buku i nasilje žele da nadomeste sebi jedan mandat.

Imaju problem da se suoče sa realnošću. Ovo su, kao i prethodni, bili čisti i pošteni izbori“, rekao je Glišić na TV Pink, navodeći da opozicija uvek osporava rezultate.

Glišić, koji je i ministar za javna ulaganja, je naveo da će, kada prođu rokovi za žalbe, SNS razgovarati o saradnji sa svima koji žele dobro za svoju sredinu, ali da „sa nasilnicima i lažovima nema prostora za saradnju“.

Kandidat za gradonačelnika i nosilac izborne liste „Biramo Niš“ Đorđe Stanković izjavio je da je opozicija u Nišu zatražila uvid u kompletan birački spisak i izborni materijal kako bi dokazali sve neregularnosti u izbornom procesu, kao i da je opozicija pobedila osvojivši 31 mandat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari