Grupa građana UZINAT otkrila kol centar SNS-a u Centru za socijalni rad u Gornjem Milanovcu 1Foto: Shutterstock/Vesna Markovic

Članovi grupe građana Udruženi za implementaciju narodnog aktivizma i tolerancije (UZINAT), čija lista učestvuje na današnjim lokalnim izborima u Gornjem Milanovcu, objavila je da je danas ušla u Centar za socijalni rad u ovom gradu i tamo zatekla zaposlene sa spiskom za koji sumnjaju da je birački, kao i call centar u ovoj državnoj ustanovi.

Članovi UZINAT-a su prolazeći gradom videli da ljudi ulaze u Centar za socijalni rad, koji danas ne radi zato što je nedelja, a videli su da ulazi i direktor Centra za socijalni rad, Dragan Vučićević, koji je istovremeno i predsednik Izborne komisije u Gornjem Milanovcu.

Na snimku se može čuti kako Vučićević, koji danas treba biti u Izbornoj komisiji, govori da on može da bude kad poželi u ustanovi u kojoj radi.

Tvrde da su to sigurni glasovi Srpske napredne stranke, te da oni koriste ovu državnu ustanovu na dan izbora za svoje stranačke potrebe.

Nakon toga su pozvali policiju i trenutno tamo daju svoje izjave, rekli su novinarki Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari