Incident u Šajkašu: Uhapšen meštanin na biračkom mestu 1Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

U Šajkašu u opštini Titel došlo je do incidena na izbornom mesto broj 20, gde je nakon koškanja i guranja uhapšen meštanin ovog sela.

Kako za Danas kaže očevidac Miladin Đurić iz Šajkaša uhapšeni čovek bio je razočaran što je na njegovoj kućnoj adresi prijavljeno dvoje ljudi iz Kotor Varoši iz Bosne i Hercegovine koje on ne poznaje.

– On se i na decembarskim izborima žalio da na kućnoj adresi ima dva glasača iz Bosne i tražio je da ih izbrišu. Međutim to se nije desilo. Jutros je došao da biračko mesto i nije hteo da ustane dok ne dođe predsednik opštinske komisije i policija. Zahtevao je da se izbrišu sa spiska ili će prekinuti izbore. Na kraju je došlo do incidenta, koškanja i guranja. Policija je došla i uhapsila ga i koliko znamo odvela u policijsku stanicu u Titel – rekao je Đurić.

Podsetimo, širom Srbije su jutros u sedam sati otvorena biračka mesta, a više od 4,2 miliona građana Srbije danas može da iskoristi svoje biračko pravo, jer se lokalni izbori održavaju u 67 gradova i opština i 23 gradske opštine u Srbiji.

Dešavanja na izborima iz minuta u minut pratite u Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari