Izbori 26. aprila, Selaković uveren da će im građani dati legitimitet

Ostavite komentar


  1. Neću po prvi put izaći na izbore. Ne želim da dajem kredibilitet autokrati. Bio sam 5 oktobra 2000 u Beogradu i mogu da kažem da je u vreme Slobodana Miloševića bilo više demokratije i novina koje kritikuju vlast. Ovo što je Vučić od srpskog društva napravio je fenomen. Ali, ne krivim njega. Krivim ljude koji ga podržavaju. Na kraju, Srbija je ipak zahvaljujući Vučiću sagledala sebe samu u pogledu zrelosti za demokratiju. Sada vam je i jasno koliko je Zoran Djindjić bio ispred svog vremena i zašto je ubijen.

    1. Ni ja po prvi put necu izaci na izbore iz istog razloga. Ni za SZS glasala ne bih da ne bojkotuju, Bosko autokrata original AV iz pocetnicnih dana.

    2. Ma to za radikale nije problem. Umesto legitimiteta oni ce kao i uvek lazirati glasanje. Izgleda nije im dosta upropascavanja Srbije ovih 8 godina koliko su zvanicno na vlasti, i onih 4 godina koliko su bili u senci. Vec bi da nas dokusure do kraja ne zeleci da napuste vlast i u periodu do 2024. I ko govori o legitimitetu. Selakovic, covek za pozovi predsednika suda radi donosenja nezakonite PRESUDE.
      Pa upravo je Selakovic delujuci sa mesta sekretara Predsednika Srbije obesmislio svaki legitimitet i legalitet.
      I sad se od tih istih gradjana trazi da im daju legitimitet da nastave i dalje rade protiv njih. Vi bre radikali niste samo bezobrazni, vec ste i ludi.
      Ovaj Selakovic se kao i AV, stvarno izivljava nad narodom u Srbiji. Trazi legitimet od biraca i obecava da Vucic nece tuziti nikoga zbog Jovanjice.
      Prevedeno to znaci da POCINILAC nedozvoljenog dela oprostice ZRTVI svaki zlocin koji joj je naneo. I jos je nece tuziti. Ej demokratije li.Kao u narkokratijama Latinske Amerike, gde su kljucne vrednosti droga-nasilje-droga. I neopisiva beda tamosnjeg stanovnistva. Takvu vlast su od 2012. nama nametnuli u Srbiji, u srcu Evrope. KANIBALIZAM.

  2. Prema izjavi generalnog.sekretara predsednika ,Nikole Selakovića ,održaću se parlamentarni izbori i nada da ću građani dati legitimet naprednjacima i tako očekuje opozicija bilo da glasa ili bojkotuje izbore , samo izgleda da je kraj populizmu i kult ličnosti u Srbiji.
    Narod, traži pravu slobodu i demokratiju, promenu i obnovu, promenu vlasti da kruniše prestolonaslednika za kralja i proglasi ustavno parlamentarnu kraljevinu i koju su okupatori silom uzeli u Drugom svetskom ratu, zatim crvena armija namete totalitarni poredak i komunisti pokradoše izbore od kraljevine Jugoslavije 1945.godine.
    Narod ne želi komunizam, radikale , naprednjake ,samo se neda prevariti i zna da je prelazna vlast čak moguća u faš.Spaniji ali je nemuće nigde gde vlada komunistička ideologija u Svetu.
    Sa verom u boga za kralja i Otadđbinu!

  3. Ko je ova i sta je ovaj, mi ga placamo a ne xnsmo ni sta radi ? Generalna sekretarica Predsednika? Kuva kave, zakazuje vecere, prinosi mu novine, traceve? Cirkus-Sekretarica!

    1. Mi botovi naoruzani sendvicima jasno cemo pokazati za koga je narod! Dole djilas I bosko! Ja sam bot time se dicim, nemam mozga Al na svog vodju hocu da licim! Franjo daj nam izbore da pokazemo sta znamo

  4. Hocete li imati legitimitet ako na izbore ne izadje cetrdeset posto gradjana, ili te je Vucic PODMETNUO da kao razlog ostanka na vlasti kaze da on to nikad nije rekao, i bice to PRAVA DEMOKRATSKA VLAST SA BEZNACAJNIM STRANKAMA

  5. Ne želim da mi iko nameće odbornika i poslanika. Ne želim da mi iko postavlja predsednika opštine i gradonačelnika. Bojkotujem izbore dok se ne promeni izborni sistem i dok ne dobijemo mgućnost da na direktnim izborima birmo odbornike, poslanike, predsednike opština i gradonačelnike. Vreme je i da dobijemo mogućnost da na izborima postavljamo načelnike policijskih uprava, jer samo onaj koji ima odgovornost prema svojim glasačima orgaizovaće rad službenika u skladu sa zakonom, pa ćemo na policiju prestati da gledamo kao na najbrojniju i najorganizovaniju mafiju.

  6. Prvi put u zivotu neću izaci na izbore , ne želim da ucestvujem u cirkusu sns prevaranata . Tačka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.