Dveri: Spekulacije o sastanku desnice su izmišljotine, NADA se pozvala na istraživanje javnog mnjenja

Ostavite komentar


  1. A ako Vucic otkaci EU, podnese zahtev za ulazak u Rusku federaciju i frontalno napadne Kosovo – mozemo da se nadjemo? Je li to dovoljno da desnica predje na nasu stranu ili treba jos nesto? Ce se nadje i za vas licno nesto, naravski, nismo mali.

  2. Opozicija za vreme svoje vladavine prodala KIM pa i na vlast opet da varati KIM Srbiji! Interesantno! Ne igra se Svet kako to opozicija misli!

  3. I sem epohalnog cilja za vraćanje KIM šta će još opozicija raditi ako bude na vlasti, da li postoji neki program koji iko od njih ima???

  4. Desničari koji su sebe proglasili patriotskom i državotvornom opozicijom (to je ustavna obaveza svih političkih organizacija u Srbiji), osim tajnih petljavina i interesnih veza (koruptivni poslovi) sa režimom Aleksandra Vučića, glume tobože radikalniji i proruskiji politički pravac, čime režim ucenjuje zapadne „prijatelje“. Providno, Zavetnici, Dveri, Poks pa i DSS su Vučićevi kečevi, ako budu zatrebali. Njima veruju samo naivni, glupi i bolesno indoktrinirani nacionalisti. Oni su lažna opozicija i bilo kakvo šurovanje sa njima će promenuti izbornu volju građana u prilog štetočinskog režima.

  5. Pa po ovome mozete da napravite dil i sa vladajucom sektom jer i oni PRICAJU O ODBRANI KOSOVA, ALI RADE MNOGO DRUGACIJE

  6. Srećom po nas Boško i desnica se ništa nisu pitali do sada, a kakve su prilike neće ni od sada!

  7. Uvukoše profesore u političko AV SNS blato.
    Sve je bilo jasno pre prošlih izbora, Nestorović i posle izbora, preletanja „zavetnika“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.