Izbori na Novom Beogradu: SNS oko 35 odsto

SPS obećao pa nije poslao rezultate. Neke opozicione stranke se obeshrabrile i odustale od brojanja
Prvi rezultati beogradskih izbora po opštinama

Ostavite komentar


  1. Evo pre izbora nisu hteli mediji da mi objave kao komentar. Evo ga šaljem sad posle izbora:
    Od kako je uvedeno višestranačje bilo je ovako. Sve stranke su govorile bajne stvari „šta je babi milo“ (biće med i mleko) a kada bi došle na vlast SPROVODILA SE UVEK ISTA RATNA POLITIKA (vojna ili u rukavicama, širena je mržnja protiv suseda, Zapada i veličana Rusija). Zato po mom mnišljenju izbori u nas nemaju nikakvog smisla. Ovde do danas 2018 nije napravljen prvi korak u stvarno višestranačje (kao i odvojene 3 grane vlasti i medija kao 4 grane vlasti). Od 1990 bilo je izbora i izbora i uvek sam bila prevarena… Neko a zna se ko je to je SLUPAO SRBIJU i eto taj neko je i dalje na izborima (na vlasti) te partije i ti kadrovi (koji su slupali Srbiju). Gde to ima u Svetu? Nigde. To je moguće samo u Srbiji.

    1. Pa slobodni izbori nisu garancija demokratije, to Vam je rekao Amerikanac pre 150 godina John C Calhoun, u suprotnom u africi bi bili sve sami korifeji demokratije.

  2. Eto sklonili ste „zute“. I pokazali svima nama koliko mrzite rodjenu decu. Bravo! Cuvari lika i dela Sinise Malog.

Ostavite komentar


Politika

"Ako Kurti ne promeni pristup, SAD će tražiti novog partnera": Milenković o odnosu Kosova i međunarodne zajednice 9

„Ako Kurti ne promeni pristup, SAD će tražiti novog partnera“: Milenković o odnosu Kosova i međunarodne zajednice

Marko Milenković iz NVO "Nova društvena inicijativa" smatra da sastanak kandidata DPK za premijera Bedri Hamze sa novim američkim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Aleksandrom Kasanofom predstavlja jasnu poruku vlastima u Prištini. Ocenjuje za Kosovo onlajn da bi, ako ne dođe do promene u političkom pristupu Prištine, američke vlasti mogle tražiti druge partnere, pa čak i da se umešaju u izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.