Ubedljiva pobeda SNS u Smederevskoj Palanci

Vanredni lokalni izbori u Smederevskoj Palanci protekli bez incidenata

Ostavite komentar


  1. Pojedinci krše pravila i direktno utiču na birače nadležne službe bi trebale da reaguju

  2. Vucic gubi u Smederevskoj Palanci iako je nosilac liste.Predsednik drzave nosilac liste u jednoj varosici?? Strasno al to je Srbija u kojoj zivimo.Ali po svim pokazateljima izlaznosti ako se ovako nastavi nece moci da formira vlast.Izgleda da pad sa trona velikog gospodara botova,nepismenih i nestrucnih lopova krece iz Smederevske Palanke!

  3. Prethodno je Beograd postao palanka, i to prava, ne Smederevska, Bačka, ili neka treća. I tako, dobismo predsednika svih palanki i palančana diljem majčice Srbije. Neka nam je Bog u pomoći.

    1. „Deset“ za aforizam! (Cela zemja je u metastazi primitivizma, orijenta, i sveg najgoreg, kraj se nazire- koncno!)

  4. Ретка скромност политичара који са места председника Републике одлази на место председника Смедеревске Паланке.

  5. Poranili iz Smedereva, Mladenovca (da vrate uslugu), Inđije, Pazove i evo pobede. Treba da znaju ko je bio Pir pa da shvate da je to pirova pobeda. Zora polako sviće a preletačevići već šiju nova odela.

Ostavite komentar


Politika

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima 5

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima

"Juče je u Zubinom Potoku počelo uručivanje pozivnica vlasnicima vikendica na jezeru da donesu dokumentaciju o vikendicama na uvid u policijsku stanicu. Prvo, odakle policiji pravo da lepi ove pozivnice na vrata vikendica koje su već izgrađene? Od koga ste dobili taj nalog? Koliko je nama poznato, ovime bi trebalo da se bavi opština (ili neko ministarstvo, ukoliko veruje da je neka imovina njihova) ili je Vlada Kosova odlučila da formalizuje svoju policijsku državu na Severu, pa je komandir policije u isto vreme i gradonačelnik", navodi u saopštenju opštinski odbor Srpske demokratije u Zubinom Potoku

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.