FoNet: Organizatori protesta „Srbija protiv nasilja“ razmatrali izlazak u tri kolone, ko bi sa kim nastupio?

Ostavite komentar


  1. Или ће наступити у једној колони или ће пропасти на изборима, и ми сви онда заједно с њима. Ако у овом одсудном тренутку нису способни да донесу једину могућу паметну одлуку, онда су и заслужили пропаст. Само ми је жао нас гласача који смо хтели промену.

  2. Realnoj opoziciji ne trebaju ni 2 ni 3 kolone nego jedna-jedina – antivučićevska odn. antisnsovska. Jer je osnovni cilj skloniti ove sa svih nivoa vlasti. Tek posle toga raspisati referendum da gradjani odluče koji će putame dalje – EU, BRIKS, …?

  3. Tzv pro Evropska opozicija je vec prepoznatljiva u glasackom telu. Stranke i razlike medju njima nisu prepoznate po svom programu za znacajan deo biraca u Srbiji. Jos manje bi bile prepoznate novostvorene kolone. Za njihovo afirmisanje 1. nema vremena, 2 nem ni mediskog prostora. 3. mnogo je nezadovoljnih aktuelnom vlascu a neopredeljenih za pojedine stranka, i njima bi bila prihvatljivija jedna kolona. 4. Tehnicki se lakse kontrolisu izbori ako se udruze opozicione stranke

  4. Ozbiljne prodemokratske stranke treba da zvanično obnaroduju svoju odluku o jednom antivučićevskom bloku a protiv bezakonja, pljačke i nasilja režima. I prekinu sa potajnim kalkulacijama, a one koji bi samostalno veći kolač, identifikovati, ograditi se od njih i isključiti ih iz pokreta.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.