Šta „lomi“ izbore u Beogradu i da li je protiv neregularnosti samo ulična borba preostala?

Ostavite komentar


  1. Kme, kme.. na silu i na ulici se ne dobijaju izbori. Eventualna kradja ima mnogo veći politički potencijal, koji, da je pameti, može otvaranjem redovne procedure da se desetostruko naplati. Zašto onda ulica? Zašto ne sudovi, pa da se poeni na sledećim izborima, vanrednim ili ponovljenim, pretoče u mandate opozicije? Čemu žurba i ulica i naposletku, nasilje, kada može bolje i dugoročnije! Ah da, tri pitanja se moraju odgovoriti: kosmet, srebrenica i sankcije rusiji. Možda u tom, i grmu američkih predsedničkih izbora, leži zec?

  2. to mi lici na Kalimera. Znalo se unapred da ce vucic da krade, na sta je opozicija pristala ????? po ko sna koji put ????? Postavlja se pitanje : da li je tih 3 hiljade evra predstavnicke plate glavno dostignuce opozicije??!!

  3. Evo ja sam se vratio iz inostranstva, posle dugo vremena. Rodio se u Beogradu odrastao u krugu dvojke, pa kakve veze ja imam sa BiH

  4. SAMO ULICA,JE SUD PRAVDE.“,GRADJANI SA BORAVKOM U REPUBLICI SRPSKOJ ,MOGU DA GLASAJU U SRBIJI.VALJDA JE RECIPROCITET,DA TRKNEM DO SARAJEVA,ZA NEKO NJIHOVO GLASANJE.ovo je farsa,isamo silom se moze doci na vlast.ili kolektivnom gradjanskom neposlusnoscu.dajte mu sve nek sede sami u skupstini kao enver hodza

  5. Pod hitno na Rts!Mora da proradi informisanje gradjana! Rts mora pasti da bi se stvari promenile!

  6. Занимљиво. Људи у бирачким телима нису пријавили неправилности, тзв. страни посматрачи такође а након схватања да су изгубили опозиционари тврде да ништа није било по закону! Како је то могуће?

  7. samo ulicna borba,vucic sada ceka da prodje vreme i da se sve smiri, preuzeo je sve medije,poiciju,parapoliciju,bandite,kriminalce,biznise,biznismene,vojsku,-ni Staljin ovo nije uradio

  8. A sta predstavlja „ulicna borba“ po definiciji?
    JA sam cuo za takozvani ulicarski recnik ali prvi put za borbu po ulicama,doduse nesto slicno sam cuo za borbe u Stalingradu,ali to je bio rat !!!
    A za ulicarsku bofbu moramo biti opremljeni u vojnom smislu ili je dovoljno da ponesemo Bled Mery mislim koktele ili je dovoljno da budemo malo nacrvcnuti?

  9. Zašto niste proveravali pre izbora ko je i odakle prijavljen!? To je moglo da se proveri! Trazili izbore i pristali na izborne uslove, umesto da osmislite borbu, jer način sigurno postoji za izmenu izbornih uslova!
    Da se ne lažemo još niste zreli za preuzimanje vlasti!
    Ovim izborima se politička scena očistila! Spremajte se za sledeće!

  10. Pa pošto su izbori samo u Beogradu ne regularni, izvolite na ulicu pa se borite! Što se tiče naroda, po izlaznosti se vidi i to baš u Beogradu, šta misli o ovim izborima i pod kojim okolnostima je opozicija pristala na iste. Videli smo sinoć kako se zahvaljuju Vučićevoj policiji koja je pretukla neke koji nisu hteli gandovski da protestuju i cepaju cipele za ove nesposobne koji, ako imaju malo obraza, da se povuku, a ne da pozivaju narod!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.