Koalicija Biramo možda odustane od izlaska na izbore zbog opstrukcija vlasti: Reakcije na obaranje lista na Novom Beogradu, Vračaru i u Jagodini

Ostavite komentar


  1. a zasto tek sada ??? Tek kada su počeli da vam odbacuju liste po zakonu koji ste Vi predlozili jer niste imali minimum znanja i sposobnosti da ispunite kriterijume koji ste definisali Vi kao deo opozicije koji je potrčao da legitimizuje Vučićeve izbore

  2. Ironično, odustaju od izbora jer su im oborene liste zbog FANTOMSKIH BIRAČA. Pa ovo je za anale gluposti u srpskoj politici.

  3. Srpska politika je videla svašta, ali baš svašta. Ovakav nivo političkog retardizma nije. Pa kako je moguće bre da na listu stavite ljude koji su nedavno promenili prebivalište u danima kada napadate vlast za masovnu migraciju biračkog tela!?

  4. Najbolje razmotri neopozivu ostavku i povlačenje iz polutke. Ušli ste u kolo, a sad bi napolje. NAIVČINE

  5. Fer i demokratski bi bilo da se odluka o učešću ostavi opštinskim odborima u Beogradu čije liste su prihvaćene a ne da centrale da odlučuju u ime svih.

  6. Lazovicu, zar tek sada vidis sta vam rade i sta ce tek da vam rade.Povucite liste dok je vreme pa menjajte uslove do jeseni.

  7. Samo botovi se javljaju, a to je jasno jer očigledno nisu ni pročitali tekst, a i da jesu ne bi shvatili da ovo odbijanje lista nije u skladu sa novim zakonom, jer je njima život van zakona svakodnevica, a žele da svoj život pod zakonskim sankcijama za počinjena nedela što više odlože, pa lupaj, lupaj..
    Nećete izbeći kaznu!

  8. Ma ajde de, samo da izadjemo u dovoljnom broju, da nismo lenji!!! Pobedjujemo 100% prevaru,spiskove,bosnu birace,3crvene,sendviche,ucene,kabadahije. Hahaha. Ali koliko god ukradu ako izadjemo u dovoljnom broju pobedicemo! Hahaha

  9. Ljudi pa sefovi stranaka koje porusile dogovor nisu u stanju da predvide ni dva koraka SNS, ni da izracunaju rizike svojih akcija. A i kako bi kada im je politika prvo radno mesto.
    Poražavajuće!
    Poražavajuće

  10. Ja ne mogu da verujem da opozicija nema osnovno znanje prava i da nisu predvideli ovakve pocetnicke administrativne greske. Nesposobni do kraja. Zar nisu imali ljude koji su bili na adresi pre 3. 7.? Zar nisu mogli urediti formulare kako treba? Da ne kazemo da predaju potpise 11. 5. jer se nisu mogli dogovoriti da li ce i kako ce na izbore pa nisu imali vremena za skupljanje potpisa.

  11. Slozili ste se da oni koji su promeniti prebivaliste ne mogu da glasaju. Tada Vas nije interesovala njihovo ustavno pravo da glasaju u lokalu na adresi na kojoj su prijavljeni.A za kandidate ne vazi. Znaci glasaci su neka nebitna kategorija.Pa ne ate pojma ni o cemu, samo da kukajte kao Kalimero

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.