Kako je izgledala „izborna krađa“ u Socijaldemokratskoj partiji Austrije, za koju Vučić optužuje Šidera

Ostavite komentar


  1. Pa sta ce drugo Vulje da radi nego da laze i maze….samo to ume da radi osim ispijanja vina.

  2. Zasto je bitno sta kriminalac Vucic uopste kaze… I prestanite tog lika nazivati predsednikom, on je samo vodja bande…

  3. Kako se samo stiti ovaj Sider i kako se od njega pravi olicenje postenja, kredibiliteta i EUropejstva… cudo jedno. Isto i sa Violom fon Kramon. Sta je u pitanju? Puno para ulozeno? Sta je sa Siderovom zenom, koja je muljala nesto sa nabavkom Simensove opreme dok je bila drzavni sluzbenik da bi nakon otkrivanja afere postala direktorica u Simensu?

  4. Proverite ove podatke još jednom jer nas predsednik nikada ne laže. On govori na osnovu proverenih i potvrđenih informacija

  5. Ne znam kako vam nije jasno, nikoga bukvalno ne boli uvo za izbore u Srbiji. Svako će u nekom trenutku čestitati formiranje nove vlade. Tražiće onako lagano da se prilagodi izborni proces nekim evropskim standardima i to je to. Posebno ih zabole za slike nasilja iz Beograda, jer pola Evrope ima proteste gde policija prilično surovo lomi rebra i izbija bubrege demonstrantima. U prevodu, koliko god se trudili da dokažete, ovo nisu 90te.

  6. NEVEROVATNO cime vi zabudaljavate gradjane Srbije ?
    Ajd razumem Vučića, u njegovom je interesu da su gradjani Srbije sto gluplji ali koji je vas interes da unosite pometnju i „kao raspravljate“ o „kradji izbora“ u Austriji gde je jedna stranka birala predsednika stranke ?
    COBANI bre PRIMITIVNI, u Srbiji su pokradeni parlamentarni i Beogradski izbori a ne „glasovi za predsednika neke politicke stranke“ a to NIJE ISTO !

  7. Nije „greškom u glasanju“ već greškom u sabiranju glasova, što nije prevara već greška. Lopov – lažov misli da su svi lopovi i lažovi, kao on, pa ne veruje da ima i onih koji ne žele da se brukaju, kao on.

  8. Pobeda boli. Pogotovu kad većina naroda stoji iza istog. Oni imaju pravo da se bore, ali ne i da lazu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.