Izetbegović se zalaže za "avnojevske granice" između Srbije i BiH

*Reči da će se spoljna politika BiH voditi u Sarajevu, kod predsednika Srbije izazvale su uznemirenost, pa je na više istovremenih pitanja upućenih Izetbegoviću Vučić podviknuo: "Ja ću da vam objasnim"
Tokom posete Beogradu Vučić, Čović i Ivanić se javno suprotstavili Izetbegoviću po pitanju granica i Kosova

Ostavite komentar


  1. Ma Izetbegović je jedan običan klovn koji zapadu služi za održavanje tenzije sa Srbijom.

  2. Njiovi pradedovi /bili su komsije,ama ko na slici/posvadjase se pre 100,200 godina,oko neke mavre,i evo jos se njiovi potomci nemere slozit.A mi ih cas kurazimo,cas brukamo,al bogme ih glasamo.Kuku nama….al,cuti i trpi.

  3. Komentari citalaca su slicni onima iz "Politike" i Bgd "Vecernjih Novosti". Najvaznije je da komsiji crkne krava -za ostalo cemo lako.

  4. Ovaj Izetbegovic je, stvarno, jedini normalan covek na Balkanu. Ne mozes mu naci nista rdjavo, dvosmisleno, huskacko, mrziteljsko niti nasilno u njegovim nastupima. Arhitekta, sa prilicnim radnim stazom, skroman, gradski covek finih manira,. Uravnotezen. Vidi samo ove nase huligane, molim vas lepo.

Ostavite komentar


Politika

NPS: Klinički centar u Kragujevcu i dalje bez rekonstrukcije 8

NPS: Klinički centar u Kragujevcu i dalje bez rekonstrukcije

U svetlu najava predsednika Republike Srbije da će se konačno rešiti liste čekanja u zdravstvu koje se odnose na operacije, kao i obećanja da će država nastaviti sa ulaganjima u zdravstvo, Narodni pokret Srbije u Kragujevcu postavlja pitanje šta je sa, po ko zna koji put, najavljenom rekonstrukcijom Kliničkog centra u Kragujevcu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.