Ne sprema opozicija haos i demonstracije posle izbora, već se vlast plaši novog 5. oktobra: Izjava Ane Brnabić je klasična priča „o lopovu koji viče držte lopova“

Ostavite komentar


  1. Nije Ana „Ikebana“ -viđeno po njenom intelektu, mogla tako nešto da sroči. Ona samo „papagajiše“ reči svog gazde, vlasnika ili šta joj je već, Aleksandra Vučića. A on- je, verovatno nekrunisani kralj i prvak sveta u blaćenju i olajavanju drugih, intrigiranjima, prevarama, plasiranja debelih laži u javnost itd. itd.

  2. To (sic!) je tačno to licemerje, koje Brnabić i Vučić neprekidno i besramno drugima podmeću.

  3. Vlast,svi,toliko lažu da misle da je to dobro danarod sluša ali ima i pametnih pa razumeju to

  4. ANA BRNABIC,
    NE ZNA,
    KADA SE JE RODIO, ISUS HRISTOS!
    OVA KARIKATURA, NE ZNA,
    ZA 7. JANUAR I BOZIC!
    AMIN!

  5. Sadržina članka me ne interesuje te ga nisam ni čitao. Dovoljan mi je naslov da zaključim da je reč o klasičnom spinovanju. O tome da li se neko plaši novog 5. oktobra nema ni govora. Mi se plašimo nereda i nasilja kojim ničim izazvani prete navodni „borci protiv nasilja“. Koji je to apsurd nasiljem prete njegovi „ogorčeni“ protivnici. Da li primećujete kako se gubite u svom ludilu.

  6. Ono kada udješ u Vladu i postaneš ministar samo zato jer si branila kuma Petrovića od afere reketiranja Krendala visoko kotiranog u administraciji Vašingtona i onda postaneš i predsednik Vlade (a ne korstiš ni glavu ni ovlašćenjja za taj položaj). Ona koja tako dobro glumi tu ličnost da nepomenik prosto nema bolje rešenje za ovu bestragiju koja je već tom aferom pokušaja reketiranja od strane tadašnjeg direktora EMSa (koja normalno nije procesuirana, jer je Ana svedočila u Vladi da je nije bilo!?) , morala da padne Vlada, ali tadašnja opozicija (jalova kao i ova sada kojoj treba adrenalin da bi se pokrenula) to nije imala snage da istera i evo imamo već nekoliko mandata dotične u zatupljivanju nacije i siromašenju svih nas. Sramotno i strašno

  7. Miodraže da li to vlast laže da opozicija preti nasiljem ili ovaj narod jasno čuje i razume šta to opozicija govori. Zar ne shvatate opasnost i apsurdnost pretnji i optužbi. Opasnost jer nas pretnje dovode na ivicu građanskog rata pošto narod neće dozvoliti novi 5. oktobar a apsurdnost optužbi zbog toga što izbori nisu ni blizu a oni su već spremili optužnice za navodnu krađu. Nađite i jednu izjavu nekoga iz vlasti koji preti obračunima, osvetom, bacanjem u reke, jurenjem po ulicama i sličnim glupostima. Takvih nema ali zato svaki dan to čujemo iz usta nekog opozicionara. Ako ste profi objavite ovo.

  8. Pod ovakvim izbornim uslovima nema sanse da SNS izgubi vlast gde se 24h na svim medijima blati opozicija bez sanse za demant.Toga je svesna i opozicija pa se sada pod vidom borbe za demokratiju bore da sednu u parlament i obezbede sebe.Da je tako govori to sto nisu nastupili na jedinstvenoj listi bez obzira na razlike i tako mozda pobedili pa da posle 6 meseci i medijskog ciscenja od SNS izadju pojedinacno na izbore.Ovde je samo narod gubi.

  9. SNSu je odzvonili samo ovoga puta mnogi će na robiju uključujući i Brnabić.
    Ona je počinila teško krivično delo „nesavesni rad u službi“, to je ono za šta se za sada sigurno zna i za šta je zaprećena kazna do 12 god. zatvora.

  10. Na teren, gospodo! Nije dovoljno da nešto pametno iznosite samo u Danasu koji jedva da čita nekoliko desetina hiljada građana Srbije, uključujući portal! Imate na stotine ili hiljade argumenata protiv ove naopake vlasti za koje ogroman broj građana Srbije nije ni čuo! A, njihova mašinerija je i ovde, sačekajte samo malo, videćete komentare!

  11. Za OZDRAVLJENJE NACIJE
    UJEDINITE SE SELA I GRADOVI
    NE PLASITE SE I IZBORITE ZA SVOJU DECU
    JER TUDJA RUKA SVRAB NE CESE..

  12. Pa ovo se bre ne zna ko je od koga gori , ovi na vlasti ili ovi sto hoce vlast pa malo oni da kradu.
    Srbija ide u prooooopast

  13. Ma briga vlast i opoziciju za narod! Oni svi hoće fotelje i „hleba bez motike“. Pre par dana sam čitala jelovnik i cenovnik iz skupstinskog restorana! Bruka! Otvorite skupstinski restoran za penzionere i ne trebaju nam penzionerske kartice! Dajte poslanicima neka se „nauzivaju“ u popustima.

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.