„Izjave koje vrve od nepoznavanja prilika, a i međunarodnih odnosa“: Beširi o zamerkama opozicije na evropsko mirovno rešenje za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Sta nam ovaj plan donosi. Srbiji nosta konkretno osim laznih obecanja da ce jednog dana postati clanica EU i da ce ako bude dobra ,dobiti neku sicu vise iz fondova EU .Srbi na Kosovu dobijaju ZSO (sa nikavim vaznim ovlascenjima) koja se ukida cim Kosovo stupi u clanstvo NATO. Kosovo dobija clanstvo brzo clanstvo u Savetu Evrope, za neku godinu plafon 3 do 5 godina clanstvo u NATO i ibrzo posle toga ujedinjenje sa Albanijom u Veliku Albaniju. I Velika Albanija, kao ni Srbija nece uci u EU. Velika Albanija,Srbija,Makedonija,CG ce biti vecne clanice Berlinskog procesa u predvorlju EU (mozda nam tu ubace Moldaviju ,Ukrajini,Gruziju kao dodatne clanice) kap sto je Moldavija u CEFTi sa zapadnim Balkanom (CEFTU nam je isto formirala EU , samo sto su Hrvatsku jedinu iz CEFTe primili u EU ,ostale nikada nece).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.