Izlazak na ulice razuman korak opozicije, ali…

Dejan Bursać, istraživač saradnik u Institutu za političke studije, za Danas, o opšte narodnoj pobuni umesto izlaska na izbore

Ostavite komentar


  1. „Ekonomska situacija je manje više stabilna, zadovoljni su spoljno političkom situacijom, epidemija korona virusom je manje više pod kontrolom“.
    ?????????

  2. OVO JE NE IZDRZIVO STANJE , PRICAM IZ ISKUSTVA NAS KOJI IMAMO PORODICE I DECU JA I.AM CETVORO DECE IAKO JA I ZENA RADIMO KO CRNCI TESKO IZLAZIMO NA KRAJ NEKO CE RECI KO MU JE KRIV STO IMA PORODICU ALI KA SAM TAKO VASPITAN NISAM SEBICAN I DA MISLIM SAMO NA SEBE NEGO MISLIM MALO I ZA DRUSTVO I DRZAVU ALI NAZALOST TESKO IDE….

  3. Sjajan defetizam sirite, zasto bi bilo sta radili kad nista nece uspeti ili npr zasto bi covek sekao nokte kada ce opet da porastu…… More ljuljaj vlast dok ne padne…..

    .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.