„A kako može Dritan?“: Albanski gradonačelnik Zubinog Potoka govori za Danas – kako izgleda voditi opštinu sa 197 glasova?

Ostavite komentar


  1. Sejdo Bajramović zastavnik prve klase na izborima na Kosovu i Metohiji,koje su Allbanci bojkotovali,početkom devedesetih godina osvojio je 0,003 % glasova (ako se tano sećam procenta,znam da je dobio samo glasove iz svoje ulice gde je žaveo) i postao član Predsedništva SFRJ kao član kolektivnog tela.To bi Dačić trebalo bolje da zna.Tako da ne čudi da jedan predsednik male opštine dobije toliko glasova,ako drugi bojkotuju.

  2. Lozi babu da ti strika najke, ne zna razliku izmedju legaliteta i legitimiteta – takav covek vodi opstinu i jos tvrdi da ima vecinsku podrsku, budalastina opasna

  3. Prije samo nekoliko godina srpski poslanici u kosovskom parlamentu,srpski poslanici u opstinskim parlsmentima,srpski gradjani u kosovskoj i opstinskim policijama,srpski nacelnici,srpski zamjenici nacelnika,srpski vatrogasci,srpske zastave ,srpski jezik. Danas sve isto samo nema Srba. Ko je ovdke lud. Isto kao i Z4 plan za Hrvatsku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.