Iznošenje netačnih podataka o broju Srba ne priliči predsedniku države

Ostavite komentar


  1. Rece DSS,prvo predsednik je ocito mislio nakuce u koima zive trenutno srbi.A srbskih kuca ima i djakovici i peci i Pristini,al sta se to broji kad nema srba.Tako da nemogu verujem da DSS nekad ozbiljna stranka,i dobar profiter iz tih vremena,pravi ovakva smesna saopstenja.A cim demantuje Pristina, amerika ima znaj da nije istina.

    1. Predsednik je givorio o srbima…a u Caglavici zivi 150 srpskih domacinstava i Ti i Vucic ti Dobro znate!

  2. Vas iz DSS-a, da li vas je bar malo sramota kada se oglasite posle svega šta je stranka pod tim imenom uradila ovoj državi, narodu, državnom i vojnom rukovodstvu koji su branili ovu zemlju sa svojim narodom, ko na političkom terenu ko na vojnom!

  3. U Čaglavici verovatno ima 150 srpskih kuća, ali u 20-tak kuća žive srbi! Shvatite da nikakvo izvrtanje činjenica, ni vaše laži ne mogu više da utiču na narod da ponovo glasa za vas jer ste ogromnim delom odgovorni za sadašnje stanje, kao ni za DS, SDS, LDP, LSV, Novu, NS itd.

  4. Ja sam iz Bresja ,zivim u Cupriji aumom selu Bresju zivi moj rodjeni brat sa suprugom,sinomi njegovom suprugom kojiimaju dvoje maledece,iznam da skoro usvakoj srpskoj familiji zivipo neko Ima vise od 40 kuca .Vucicu za sve
    Laziiizla nanesenimSrbiji treba pod hitno suditi po Duxanovom zakoniku ,skracivanjem jezika.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 6

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.