Kome Vučićev režim izvozi oružje: Na čiju se stranu u spoljnopolitičkom smislu tim potezima svrstava?

Ostavite komentar


  1. Vucic izvozi oruzje ko god plati i hvala Bogu da je tako. Samo je DOS pravio razliku u parama i morao je prvo da pita gazde kome sta sme da izvozi, mada toga nije bilo puno jer je u njihovo vreme i namenska industrija bila na kolenima.

  2. Skandal je da se odbrana Izraela od terorista naziva „ratni zlocin“.Ponosan sam sto Srbija pomaze odbranu Izraela. Ne podrzavam radikalni terorizam i kidnapovanje Izraelaca.

  3. E baš me briga i za Izrael i za Hamas, obe strane su nanele zla mom narodu, što se tiče njihovog sukoba ja bi obema stranama prodavao i oružje i municiju pa neka se tuku do mile volje, setimo se da je Izrael aktivno logistički učestvovao na hrvatskoj strani u građanskom ratu i da izraelski avioni svajke godine učestvuju na proslavi Oluje, što se tiče glabvoseča iz Hamasa tek me za njih briga, njihovi teroristi su sekli glave pio Romaniji i Manjači i zato sikter i dajmo im što više oružja ako treba i džabe.

  4. Imamo svetski poznatu i cenjenu namensku industriju i bili bi budale da ne prodajemo naše proizvode, kad mogu ostali možemo i mi, ko ima para taj će kupiti, svaka roba ima svoga kupca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.