Izvršni direktor CeSID-a: Jedina šansa „bojkot“ opozicije je u ukrupnjavanju

Ivo Čolović govori za Danas o lekcijama za političke partije iz različitih istraživanja javnog mnjenja

Ostavite komentar


  1. dakle opet DOSmanlije da pljačkaju 2000-2012 a u Beogradu od 1997-2013

    Naravno svi koji se nadaju pljački sa „opozicijom“ su željni „ukrupnjavanju“

    dok običnom osiromašenom glasaču od svake „spasonosne misije“ od 1944-do danas je potpnuno svejedno ko ga pljačka

  2. Zalosno je kako i Danas i Panovic naginju preforsiranom i prebogatom Djilasu. A istovremeno marginslizuju Ne davimo Beograd. Evo nijedan kriticki komentar vi necete da objavite za Djilasa.Zalosno

  3. Kod »ukrupnjavanja« opozicije, kao i kod svakog normalnog udruživanja političkih subjekata mora da se zna; »ko kosi, a ko vodu nosi«. Na žalost, kod naše opozicije; »svi žele da kose, a niko neće vodu da nosi«. Pored toga, opozicija koja »planira« da pobedi na izborima za Skupštinu grada Beograda moraće biračima da ponudi konkretan program koga na žalost do danas još nisam video. A u tom konkretnom programu treba reći i naravno garantovati biračima; da će u odavno u prošlom veku izgrađene tunele »Karaburma« postaviti šine i kontaktnu mrežu i produžiti linije BG voza do Karaburme i Rospi Ćuprije, da će za dvosmerni saobraćaj lakih motornih vozila, bicikliste i pešake osposobiti Stari železnički most koji nije u funkciji od 01.07.2018., da neće više biti »gužvanja« asfalta na saobraćajnicama kojima se kreću vozila javnog gradskog prevoza, a pogotovo na autobuskim stajalištima i Starom savskom mostu, da će sve nabavke biti javne i međunarodne, da će gradska uprava kupovati samo električne automobile, itd.

  4. Nista lepse kadte postave za direktora izborne komisije,pa onda dajes suptilne procene izbornih rezultata,naravno u korist vladajuce struje.Usput se navikavamo na ijekavsko govorno podrucje.Stvar je u sledecem:ceka se ostavka predsednika i vlade,lustracija,pa tek onda demokratski izbori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.